Spor Süper Kupa bilet fiyatları 2024: Galatasaray Fenerbahçe Süper Kupa biletleri satışa çıktı mı? Kaç TL?

Süper Kupa bilet fiyatları 2024: Galatasaray Fenerbahçe Süper Kupa biletleri satışa çıktı mı? Kaç TL?

Paylaş
Süper Kupa bilet fiyatları 2024: Galatasaray Fenerbahçe Süper Kupa biletleri satışa çıktı mı? Kaç TL?

Süper Kupa bilet fiyatları bir süredir futbol severler tarafından takip edilirken özellikle bugün yapılan açıklamanın ardından günün en çok merak edilen konusu haline geldi. Türkiye Futbol Federasyonu tarafından yapılan açıklamaya göre Galatasaray ve Fenerbahçe arasında oynanacak Süper Kupa maçının bilet gelirleri 6 Şubat depremlerinden etkilenen vatandaşlar için bağışlanacak. Peki, Galatasaray Fenerbahçe Süper Kupa biletleri satışa çıktı mı? Kaç TL? İşte detaylar…

Galatasaray Fenerbahçe arasında oynanacak Süper Kupa maçı için heyecanlı bekleyiş devam ediyor. Yaşanan kriz nedeniyle Suudi Arabistan’dan oynanmadan dönülen maç için yeni tarih belirlenmişti. Nisan ayında oynanacak maçın bilet gelirlerinin depremzedelere bağışlanacağı haberinin ardından futbolseverler daha yoğun şekilde “Galatasaray Fenerbahçe Süper Kupa biletleri satışa çıktı mı? Kaç TL?” sorularına yanıt aramaya başladı…

Haberin Devamı

2024 GALATASARAY FENERBAHÇE SÜPER KUPA MAÇI NE ZAMAN?

Galatasaray ile Fenerbahçe arasındaki Süper Kupa Final maçı 7 Nisan 2024 Pazar günü saat 21.30'da oynanacak. Şanlıurfa 11 Nisan Stadyumu'nda gerçekleşecek maç ATV ekranlarından canlı olarak yayınlanacak.

BİLET GELİRLERİ DEPREMZEDELERE BAĞIŞLANACAK

Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) tarafından yapılan açıklamada şu ifadelere yer verildi:

"2022-2023 Sezonu Süper Lig Şampiyonu Galatasaray A.Ş. ile 2022-2023 Sezonu Ziraat Türkiye Kupası Şampiyonu Fenerbahçe A.Ş. arasında Şanlıurfa 11 Nisan Stadyumu'nda 7 Nisan 2024 Pazar günü saat 21.30'da oynanacak olan 2023 Turkcell Süper Kupa müsabakasının bilet gelirleri, Türkiye Futbol Federasyonu ve iki kulübün ortak kararı ile 6 Şubat depremlerinden etkilenen depremzede vatandaşlarımız yararına bağışlanacaktır."

Haberin Devamı

GALATASARAY FENERBAHÇE SÜPER KUPA BİLETLERİ SATIŞA ÇIKTI MI? KAÇ TL?

Galatasaray Fenerbahçe Süper Kupa biletleri henüz satışa çıkmadı. Heyecanla beklenen yılın futbol karşılaşması hakkında yeni bilgiler geldikçe haberimizde yer alacaktır.