Spor Talisca hakkındaki gerçek ortaya çıktı! FIFA tehlikesi...

Talisca hakkındaki gerçek ortaya çıktı! FIFA tehlikesi...

Paylaş
Talisca hakkındaki gerçek ortaya çıktı! FIFA tehlikesi...

Beşiktaş Teknik Direktörü Şenol Güneş'in yaptığı açıklamalar sonrasında gözler Brezilyalı yıldız Talisca'ya döndü. Sosyal medyadan yaptığı açıklamada, Al Nassr'da mutlu olduğunu belirten yıldız oyuncu hakkındaki gerçek daha sonra ortaya çıktı. Bu arada Arap kulübünün konuyu FIFA'ya taşıma ihtimalinin olduğu ortaya çıktı.

Beşiktaş Teknik Direktörü Şenol Güneş'in yaptığı açıklamalar sonrasında gözler Brezilyalı yıldız Talisca'ya döndü. Sosyal medyadan yaptığı açıklamada, Al Nassr'da mutlu olduğunu belirten yıldız oyuncu hakkındaki gerçek daha sonra ortaya çıktı. Bu dev transfer haberinin yanı sıra Beşiktaş'ın yıldızına da Fransızlar talip olurken peşinde olduğu 31 yaşındaki futbolcunun rotası ise Belçika olacak.

Haberin Devamı

MULEKA'YA TEKLİF GELDİ

Transfer döneminin başında takımdan ayrılmasına kesin gözle bakılan ancak kampta ve hazırlık karşılaşmalarında gösterdiği performansla Şenol Güneş’in gözüne giren Jackson Muleka’ya transfer teklifi geldi. Fransa Lig 1 ekiplerinden Metz, Beşiktaş’ın hücum oyuncusu Jackson Muleka için SiyahBeyazlılar’a teklif yaptı. Metz, 23 yaşındaki Demokratik Kongolu santrfor için Beşiktaş’a satın alma opsiyonlu kiralık teklifi yaptı. Metz’in satın alma opsiyonu olarak Beşiktaş’a 4 milyon Euro’luk rakam teklif ettiği belirtildi.

32 MAÇTA 6 GOL ATTI

Geçtiğimiz sezon Beşiktaş formasıyla 32 resmi maça çıkan Jackson Muleka bu karşılaşmalarda 6 gol, 1 asistlik katkı sağladı. Hücum hattına yeni takviyeler yapması beklenen Kara Kartal’ın, Jackson Muleka’yla yollarını ayırması bekleniyor. Ancak Siyah-Beyazlılar, oyuncuyu kiralık olarak göndermeye olumlu bakmıyor. Yönetim, Muleka’yı 5 milyon Euro bedelle satmak istiyor.

Haberin Devamı

BERGHUİS'İN YENİ TAKIMI BELLİ OLUYOR

Fanatik’in haberine göre, Kartal’ın transfer gündeminde olduğu konuşulan Steven Berghuis’te yeni bir gelişme yaşandı. Belçika Ligi ekiplerinden Antwerp, Ajax’tan Steven Berghuis için temaslarını sıklaştırdı.

Belçika basınında çıkan iddialara göre Hollandalı orta saha ile büyük ölçüde anlaşıldığı aktarılırken transferin kısa süre için netleşmesi bekleniyor. 31 yaşındaki futbolcu Beşiktaş’ın gündemine gelse de transferde aşama sağlanamamıştı.

AÇIKLAMA YAPMAK ZORUNDA KALDI

UEFA Avrupa Konferans Ligi 3. Ön Eleme Turu’nda Neftçi Bakü ile oynayacağı maçın hazırlıklarını sürdüren Beşiktaş’ta Teknik Direktör Şenol Güneş, önceki günkü antrenman öncesi basın mensuplarına açıklamalarda bulunmuştu. Talisca hakkında konuşan Güneş, “Talisca ile konuştum. Çok özlediğini, gelmek istediğini söyledi ama iş ekonomiye geldiğinde 10 milyon Euro’dan aşağı değil. Ama orta bir yol istedi” ifadelerini kullanmıştı. Güneş’in, Talisca’nın resmen Beşiktaş’a dönmek istediğini açıklaması, Brezilyalı 10 numaranın kulübü Al Nassr’da rahatsızlık yarattı. Bu gelişme sonrasında para cezası almakla karşı karşıya kalan Talisca, sosyal medya hesaplarından bir açıklama yayınlamak zorunda kaldı.

Haberin Devamı

‘SÖZLEŞMEMİ YENİLEDİM’

Şenol Güneş’in, Talisca hakkındaki açıklaması Siyah-Beyazlı taraftarlarda heyecan oluştururken 29 yaşındaki Sambacı, sosyal medya hesabındaki paylaşımında, “Son zamanlarda ortaya çıkan yalan haberlerin aksine, bir transfer görüşmesi yapmadığımı belirtmek isterim. Ayrıca Al-Nassr’dan ayrılmaya niyetim yok. Burada çok mutluyum ve sözleşmemi 3 yıl daha yeniledim. Önümüzdeki sezona odaklanmaya devam ediyorum” ifadelerini kullandı. Teknik direktör Şenol Güneş’in Talisca’yı istediğini resmi bir şekilde açıklaması sonrasında Siyah-Beyazlılar’ın Talisca için resmi girişimlere başlaması bekleniyor. Başarılı oyuncu, kulüplerin anlaşması halinde yeniden Beşiktaş forması giymeye hazır.

FIFA'YA BAŞVURU YAPABİLİR

Bu arada Şenol Güneş’in eski oyuncusu Anderson Talisca ile ilgili açıklamalarının Brezilyalı futbolcuyla 2026’ya kadar resmi sözleşmesi bulunan Al-Nassr Kulübü tarafından yakından takip edildiği ileri sürüldü. Suudi Arabistan ekibinin, Beşiktaş ve Güneş hakkında FIFA’ya “transfer için ayartma” başvurusunda bulunabileceği savunuldu. Başvuru halinde FIFA’nın siyah- beyazlılardan savunma isteyebileceği aktarıldı.

Haberin Devamı