Spor Tam güç tam motivasyon

Tam güç tam motivasyon

Paylaş
Tam güç tam motivasyon

Fenerbahçe, Olympiakos maçı için seferber oldu. Teknik direktör İsmail Kartal, “Atina’dan avantajlı bir skorla dönebiliriz. Buna inanıyorum, siz de inanın” diyerek oyuncularını motive etti.

Fenerbahçe, Konferans Ligi çeyrek finalinde Olympiakos ile oynayacağı maçlara odaklandı. Süper Kupa tartışmalarını ve lig mücadelesini şimdilik bir yana bırakan sarı-lacivertliler yarın Atina’da oynayacağı maça odaklandı. İsmail Kartal da kadroyu belirliyor. İlk 11’de iki belirsizlik göze çarpıyor. Ağrıları bulunan Ganalı stoper Djiku riske edilmezse Çağlar’ın partneri Oosterwolde olacak. Forvette favori Dzeko olsa da Avrupa golcüsü Batshuayi’nin tercih edilmesi de sürpriz olmaz. Livakovic, Osayi, Ferdi, İsmail, Fred, Szymanski, İrfan Can ve Tadic de zorlu maçta sahaya çıkacak.

Haberin Devamı

KAZANMAK İÇİN GİDECEĞİZ

Olympikos’u mercek altına alan İsmail Kartal, Atina deplasmanına kazanmak için çıkacaklarını oyuncularına söyledi. Sezonu Türkiye Şampiyonluğu ve Avrupa kupası ile bitirme şanslarının devam ettiğini söyleyen Kartal, “Süper Kupa maçını ve yaşananları unutun. En önemli maç, ilk maçtır. Şimdi önceliğimiz Olympiakos mücadelesi. Atina’dan avantajlı bir skorla dönüp, 18 Nisan’da yarı finalde yerimizi almalıyız. Yunan taraftarlar da bizim gibi heyecanlı. Sakin kalarak istediğimiz skoru alabiliriz. Buna inanın” diye konuştu.

OLYMPİAKOS DERSİ DZEKO’DAN

Edin Dzeko, Olympiakos eşleşmesi sonrası yaptığı açıklamada Olimpiakos’a karşı şanslarının yarı yarıya olduğunu söylemişti. Samandıra’da dünkü idman öncesi takım arkadaşlarına rakibin gücü hakkında bilgi veren ve onları motive eden tecrübeli golcü, “Atina’da elimizden geleni yapıp, avantajlı bir skorla dönmeliyiz. Kalitemiz buna yeterli” uyarısı yaptı.

Haberin Devamı

AVRUPA GOLCÜSÜ HAZIR KITA

Fenerbahçe’de “Avrupa golcüsü” Batshuayi de Olympikos maçı için iddialı. İdmanlarda formda görünen Belçikalı forvet, “İlk 11 veya sonradan olsun fark etmez. Sahaya girdiğimde elimden geleni yapacağım” diyerek İsmail Kartal’ın seçimine saygı duyacağını söyledi. Sezon sonunda sarı-lacivertli ekiple sözleşmesi sona erecek olan Batshuayi, bu sezon çubuklu ile oynadığı 31 maçta 21 gol atıp, 3 asist yaptı, 24 gole katkı verdi. Batsman ligde 9, kupa ve Avrupa’da 6’şar gole imza attı.