Spor Tayan'dan, Bursaspor Kulübü'ne ziyaret

Tayan'dan, Bursaspor Kulübü'ne ziyaret

Paylaş
Tayan'dan, Bursaspor Kulübü'ne ziyaret

Bursaspor Kulübü'nü ziyaret eden CHP Bursa Milletvekili Turhan Tayan, "Bursaspor partiler üstü bir sportif teşekküldür. Bursa'nın en büyük sivil toplum örgütüdür" dedi.

Tayan, Bursaspor’un yeni seçilen Recep Bölükbaşı başkanlığındaki yönetim kurulunu Özlüce Tesisleri’nde ziyaret etti. 51 yıllık bir geçmişe sahip Bursapor’un en fazla birlik ve beraberliğe ihtiyacı olduğunu ifade eden Tayan, tüm kentin yeşil-beyazlı kulübün etrafında kenetlenmesi gerektiğini söyledi.

Haberin Devamı

Bursaspor’un çok büyük başarılara imza attığını, zaman zaman kötü günler de geçirdiğini dile getiren Tayan, şunları kaydetti:
"Bursaspor bu yıl 51. kuruluş yıl dönümünü yaşıyor. Yarım asrı aştık. Bu yarım asır içerisinde çok başarılı günlerimiz ve üzüntülü günlerimiz var. Ben üzüntülerin geride kalmasını ve başarıların devamını diliyorum. Bütün Bursa’yı, bütün Bursalıları, Bursaspor’a destek olmaya davet ediyorum. Ben de milletvekili olarak bize düşen her görevi 24 saat eksiksiz Bursaspor için yapmaya hazır olduğumu sizlerle paylaşmak isterim. Bursaspor partiler üstü bir sportif teşekküldür. Bursa’nın en büyük sivil toplum örgütüdür. Başlattığınız başarılı transfer politikalarıyla Bursaspor’un 2014-2015 sezonunu başarıyla sürdüreceğine ve tamamlayacağına inancımı ifade ediyorum. Şenol Güneş hocamıza, bütün futbolcularımıza, yeni transferlerimize ve tüm taraftarlarımıza birlik ve beraberlik tavsiye ediyorum. Birlik ve beraberlik olduğunda ve herkes Bursaspor’a sahip çıktığında aşamayacağımız engel yoktur. Elde edemeyeceğimiz şampiyonluk, başarı yoktur."

Haberin Devamı

Bursaspor Kulübü Başkanı Recep Bölükbaşı da bu destek mesajlı ziyaretlerin güçlerine güç kattığını söyledi.
Yönetim kurulu olarak gerçekleştirdikleri ilk toplantıda, çok çalışmaları gerektiğini istişare ettiklerini anlatan Bölükbaşı, "Ve o günden beri çalışıyoruz. Türkiye’nin en iyi hocalarından, milli takımda görev yapmış dünya üçüncülüğünü milletimize yaşatmış Şenol Güneş hocamızla anlaştık. Hemen akabinde yine çok değerli ve diğer lig takımlarının da talip olduğu Aydın Karabulut ve dün de Ankaragücü’nün yıldız sol beki Emre Taşdemir ile anlaştık" diye konuştu.

Bölükbaşı, başarı için sadece kendilerinin çabasının yetmeyeceğini, tüm kent dinamiklerinin desteğine ihtiyaç duyduklarını ifade etti.

AA