SporTecrübe el verdi

Tecrübe el verdi

Paylaş
Tecrübe el verdi

Avrupa Şampiyonası’nın en genç ikinci kadrosuna sahip olan Türkiye’de ağabeyler elini taşın altına koydu. Hakan, Mert, Cenk ve Okay; Semih, Kenan ve Arda başta olmak üzere diğer tüm gençlere, önceki tecrübelerinden çıkardıkları dersleri tek tek anlatıyor.

Avrupa Şampiyonası serüvenine yarın Gürcistan karşısında başlayacak olan A Milli Takım’da hummalı bir çalışma var. Türkiye, 25.8 ile turnuvanın en genç kadrosuna sahip ikinci ülke konumunda. Takımda bulunan tecrübeli oyuncular, genç isimleri şampiyonaya motive edebilmek için canla başla çalışıyor.

Haberin Devamı

Kaptan Hakan Çalhanoğlu ile birlikte Mert Günok, Cenk Tosun ve Okay Yokuşlu, önceki tecrübelerinden çıkardıkları dersleri gençlerle paylaşıyor. Millilerin turnuvadaki gözbebekleri Semih Kılıçsoy, Kenan Yıldız ve Arda Güler başta olmak üzere diğer genç oyuncular, kendilerine aktarılan bilgileri pür dikkat dinleyip adeta ezberliyor. Tecrübenin, gençlik ateşiyle harmanlandığı milli takımda moral ve motivasyon, Gürcistan maçı öncesi tavan yapmış durumda.

VARSA YOKSA GÜRCİSTAN

Milli takım, Gürcistan maçı hazırlıklarını dün yaptığı antrenmanla sürdürdü. Kamp yapılan otelin sahasında gerçekleştirilen çalışmada Vincenzo Montella, kritik mücadelenin taktiği üzerinde durdu. İtalyan hoca, yaptığı uyarılarla takıma adeta Gürcistan’ı ezberletiyor. Milliler, çalışma öncesi ise basın mensuplarıyla bayramlaştı.

Haberin Devamı