Spor Torreira tehlikesi

Torreira tehlikesi

Paylaş
Torreira tehlikesi

Boca Juniors Başkanı Roman Riquelme, Galatasaray’ın savaşçı ismi Torreira’yı istiyor. Arjantin basını, Uruguaylı oyuncunun gitmeye sıcak baktığını yazdı.

İki sezondur Galatasaray forması giyen ve savaşçılığı dışında istikrarı ile de dikkat çeken Lucak Torreira’yı Boca Juniors istiyor. Arjantin kulübünün başkanı Roman Riquelme’nin gelecek sezon iddialı bir kadro kurmak istediği, Galatasaraylı oyuncu için harekete geçeceği iddia edildi. Arjantin basını 28 yaşındaki Uruguaylı oyuncunun da Boca Juniors’un teklifine sıcak baktığını yazdı. Galatasaray ile geçen sezon 32, bu sezon 28 maça çıkan Torreira’nın sarı-kırmızılı ekiple iki yıl daha sözleşmesi bulunuyor. Piyasa değeri 16 milyon euro görünen Torreira’yı Galatasaray’ın bu rakamdan daha aşağı fiyata satmayı düşünmediği öğrenildi. Galatasaray’ın sözleşme yenilemek istediği Torreira, 2 sezonda 74 maça çıktı, 1 gol atıp, 3 asist yaptı.

Haberin Devamı

KEREM AKTÜRKOĞLU REKORA KOŞUYOR

Galatasaray’da teknik direktör Okan Buruk’un Muslera’dan sonra en çok süre verdiği oyuncu Kerem Aktürkoğlu oldu. 25 yaşındaki oyuncu bu sezon takımının tüm kulvarlarda çıktığı 49 maçın 47’sinde forma giydi. Kerem 6 karşılaşmada daha forma giyerse kariyer rekoru kıracak. Kerem 2021-2022 sezonunda 52 karşılaşmada görev yapmıştı.

OLİVEİRA İÇİN TAKIM ARANIYOR

Disiplinsiz hareketleri nedeniyle önce kadro dışı bırakılan sonra affedilen Sergio Oliveira sezon sonunda gidiyor. İki yıl daha sözleşmesi olmasına rağmen yolların ayrılacağı 31 yaşındaki orta sahaya “Kendine takım bul” denildi. Portekizli orta sahanın da ayrılmak istediği, bonservisinde kolaylık sağlanması halinde gideceği belirtiliyor.

Haberin Devamı

DERSİMİZ ALANYA

Süper Kupa maçının ardından iki gün izin yapan Galatasaray, Alanya sınavının hazırlıklarına başladı. Teknik direktör Okan Buruk, idman öncesinde yaptığı kısa konuşmada, “Son viraja girdik. Şampiyon olmadan aynı disiplin ile savaşacağız” diye konuştu.