Spor Trabzon'da rezalet

Trabzon'da rezalet

Paylaş
Trabzon'da rezalet

Maç boyu sahaya yabancı madde atıldı, bitiş düdüğü ile taraftar sahaya indi. Fenerbahçeli futbolculara tekme atan taraftarlar oldu.

Trabzonspor-Fenerbahçe maçı oldukça gergin geçti, sahaya bir çok kez yabancı madde yağdı. Sahaya atılan su bardakları İsmail Kartal, Dzeko, yardımcı hakem Kerem Ersoy ve Tadic’e isabet etti. Hakem oyunu durdurup, tribünler için anons yaptırırken, Trabzonsporlu oyuncular da tribünlerin sakin olmasını istedi. İsmail Kartal’ın başı ve omzuna isabet eden maddeler nedeniyle buz tedavisi uygulandı.

Haberin Devamı

KAN DA AKTI

Bir ara Trabzonspor korner atarken Fenerbahçe ceza sahasına yağmur gibi madde geldi. Yabancı maddeler toplandıktan sonra oyun devam etti. Her defasında oyun 2-3 dakika durduktan sonra devam etti. Sahaya yağan maddeler nedeniyle maçın ikinci yarısına 10 dakika eklendi. Livakovic kale içinde yatarken atılan yabancı madde ile çenesi yarıldı, kan boynuna aktı. Maç biterken Umut Bozok’un yaptığı faul sonrası saha karıştı. İkinci yarı tam 15 dakika uzadı. Bitiş düdüğüyle birlikte taraftarlar sahaya girdi, Fenerbahçeli bazı oyunculara tekme tokat girildi. Fenerliler hızla soyunma odasına koştu.