Spor Trabzonspor kupaya sarıldı

Trabzonspor kupaya sarıldı

Paylaş
Trabzonspor kupaya sarıldı

Fırtına, 1-0 geriye düştüğü, elenmenin eşiğine geldiği karşılaşmada Eren’in 90+6’daki golüyle maçı uzatmaya götürdü. 105’te Trezeguet’in golü Trabzon’u çeyrek finale taşıdı.

Trabzonspor, elenmenin eşiğine geldiği 1. Lig ekibi Gençlerbirliği’ni 2-1 yenerek çeyrek finale çıktı. Başkent ekibi 14’te Melih Bostan’ın golüyle 1-0 öne geçti. 90+6’da Eren Elmalı’nın golü maçı uzatmaya götürdü. İlk uzatma devresinde 105. dakikada Trezeguet turu müjdeledi. 14’te ani gelişen atakta Melih Bostan orta sahadan aldığı topla tüm savunmayı geçerek kaleci Uğurcan’ın solundan topu filelere gönderdi:

Haberin Devamı

1-0. Fırtına 24’te Visca, 42’de Mehmet Can ile gole yaklaştı, atamadı. 59’da sağ taraftan ceza sahasına giren Visca’nın ortasında, Trezeguet’in kafa vuruşunda top kaleci Ertuğrul’u da geçerek üst direkten döndü. 90+1’de Enis topu boş kaleye atamadı. 90+6’da Meunier ortaladı, Eren kafayı vurdu: 1-1. Uzatmada 105’te Visca’nın uzun topunda Trezeguet gelişine vurdu ve tur geldi: 1-2.

NORMAL SÜREDE KAZANMALIYDIK

Trabzonspor Teknik Direktörü Abdullah Avcı, “İyi maç iyi zeminde oynanır” diyerek öncelikle sahayı eleştirdi. Karşılaşma için de şunları söyledi: “Zor bir maçtı. Pes etmedik, tur için oyuncularım karakter ortaya koydu. Kupayı çok istiyoruz. Rakip pozisyon bile bulmadan gol attı. Normal sürede maçı kazanacak pozisyonlar da bulduk ama atamadık.”

Haberin Devamı

AVCI VE YÖNETİME İSTİFA ÇAĞRISI

Trabzonspor uzun süre mağlup götürdüğü karşılaşmada taraftarından tepki gördü. Taraftarlar yönetim ve teknik direktör Abdullah Avcı için, “İstifa” çağrısı yaptı. Eren’in maçı uzatmaya götüren golü, taraftarı biraz olsun sakinleştirdi.