Spor Trabzonspor paramparça

Trabzonspor paramparça

Paylaş
Trabzonspor paramparça

Fırtına, evinde 19’da Enis Destan ile öne geçtiği maçta Kasımpaşa’ya 3-2 yenildi. Paşa’da kaleci Ali Emre kritik kurtarışlarla galibiyette önemli rol oynadı.

Trabzonspor, 1-0 öne geçtiği maçta evinde Kasımpaşa’ya 3-2 mağlup oldu. 19. dakikada Bardhi’nin ceza sahasına ortasını iyi takip eden Enis Destan’ın kafa vuruşunda meşin yuvarlak kaleci Ali Emre’nin solundan ağalarla buluştu: 1-0. Trabzon devre biterken ikinci gole çok yaklaştı. 43. dakikada Visca’nın vuruşunda yerden seken top dışarı çıktı. Kasımpaşa ikinci yarının başında skoru eşitledi. 47’de Aytaç Kara kalabalık savunmaya rağmen vuruşuyla ağları havalandırdı. VAR incelemesinde öncesinde topun dışarı çıkmadığı anlaşılınca gol geçerli sayıldı: 1-1.

Haberin Devamı

FARK BÜYÜYEBİLİRDİ

Kasımpaşa 57’de penaltı kazandı. VAR incelemesinde Faal’ın ortasının Baniya’nın eline çarptığı anlaşıldı. 57’de Hajradinovic topu ağlara yolladı: 1-2. Enis Bardhi’nin frikiğini 62’te kaleci Ali Emre güçlükle çeldi. 65’te Enis Destan sert vurdu, Ali Emre dokundu, top üst direkten kornere gitti. Paşa 75’te 3-1 öne geçti. Hızlı çıkan Paşa’da Da Costa, Oğulcan’ın ortasında kafayı vurdu: 1-3. Trabzon, 90+1’de 19 yaşındaki Engin Poyraz Efe ile skoru belirledi: 2-3.

ABDULLAH AVCI: YAN HAKEM NASIL GÖRMEZ!

Abdullah Avcı, maç sonu sitem etti. Trabzonspor’un hocası, “Bir aydan beri 13-14 oyuncumuzla oynayamıyoruz. Bu bir bahane değil. Bugün ilk yarıda 3-0, 4-0’ı bulabilirdik. Yediğimiz golde bence top çıkmış. Yan hakem bunu nasıl görmüyor. Ama oyunda vazgeçmeden devam etmemiz lazım. Bu kadar dalgalanmalar göstermememiz lazım. Sancılı bir dönem geçiriyoruz. Transferde bir hareketlilik yok. Beşiktaş maçında Trezeguet dönecek gibi görünüyor. Stoperim kalmadı” dedi.

Haberin Devamı