SporTrabzonsporlu şölene hazır

Trabzonsporlu şölene hazır

Paylaş
Trabzonsporlu şölene hazır

Bordo-mavili taraftarlar ‘Sezon finali’ sayılan Beşiktaş maçına hazır. Teknik direktör Avcı, “Oyuncularım formda, o kupa Trabzon’a gelecek. Şölen gibi bir maç olacak” dedi.

Başakşehir’i yenerek ligi üçüncü bitirmeyi garantileleyen Trabzonspor’da en büyük hedef Ziraat Türkiye Kupası’nı almaktı. Bordo-mavili takım yarın Atatürk Olimpiyat Stadı’nda Beşiktaş önüne çıkacak. Teknik direktör Abdullah Avcı, “Ben zaten Trabzon’un tarihine geçtim. Bir kupa daha kazanmak için yola çıktık. O kupa Trabzon’a gelecek” dedi.

Haberin Devamı

BİLETLER TAMAMEN SATILDI

Abdullah Avcı ve futbolcular gibi taraftar da bu futbol şölenine hazır. Bu sezon takımına büyük destek veren taraftarlar, “Bize her yer Trabzon” sloganıyla Olimpiyat Stadı’nda da yerini alacak. Maçın tüm biletlerinin satıldığı da öğrenildi.

FIRTINA’YA İKİ MÜJDE

Kupa hazırlıklarını sürdüren Trabzonspor’da sakatlıkları bulunan iki isimden sevindirici haber geldi. Sakatlığı nedeniyle son iki maçı kaçıran Trezeguet ile ağrıları nedeniyle Başakşehir maçında riske edilmeyen Pepe antrenmanlara başladı. İki oyuncu kadroda yer alacak. Hafif sakatlığı olan Fernandez’in durumu bugün belli olacak. Fırtına’da kırmızı kart cezalısı Enis Destan yok.

AVRUPA İÇİN KUPA ÖNEMLİ

Fırtına 10. kez bu kupayı kazanmak isterken, Abdullah Avcı da Trabzon’un başında 4. kupasına ulaşmayı hedefliyor. Kupa, Trabzonspor için başka bir anlam da taşıyor. Trabzonspor kupayı alamazsa Avrupa Kupası için sezonu erken açacak, 3 tur geçmesi gerekecek. Kupayı alırsa sezonu daha geç açacak, Avrupa Ligi’ne de play-off turundan başlayacak.

Haberin Devamı