Spor Türkiye Kupası Aslan'ın!

Türkiye Kupası Aslan'ın!

Paylaş
Türkiye Kupası Aslan'ın!

Kadın basketbolunda 22. Spor Toto Türkiye Kupası final maçında Galatasaray Odeabank, Fenerbahçe'yi 76-70 yenerek üst üste beşinci kez bu kupayı müzesine götürdü. Maçta Galatasaray'ın 76-70 önde girdiği son 3.8 saniye çıkan olaylar nedeniyle bir süre ara verildi

Ankara Spor Salonu'nda oynanan final mücadelesinde Galatasaray Odeabank ile Fenerbahçe karşılaştı. Maç boyunca rakibi karşısında üstün bir oyun sergileyen sarı-kırmızılılar, 76-70 karşılaşmayı 76-70 kazandı.

Haberin Devamı

Sarı-kırmızılılar bu zaferle üst üste 5, toplamda da 11. kez kupayı müzesine götürmeyi başardı.

Maçın ilk çeyreğini 19-15 önde kapatan Galatasaray, ilk yarıyı da 38-32 önde tamamladı. Karşılaşmanın üçüncü çeyreğinde de üstün olan sarı kırmızılılar, son 10 dakikaya 50-40 önde girdi.

Etkili oyununu son çeyrekte de sürdüren Galatasaray Odeabank, karşılaşmadan 76-70 galip ayrılarak kupayı müzesine götürdü.

SON 3 SANİYEDE OLAYLAR ÇIKTI

Galatasaray Odeabank-Fenerbahçe maçın bitimine 3 saniye kala sahaya atılan yabancı maddeler nedeniyle hakem maçı durdurdu.

Patlayan ses bombalarının ardından ise bir Fenerbahçeli taraftar sahaya girdi. Güvenlik görevlileri bu taraftarı etkisiz hale getirdi. Bu sırada ise maçı yöneten hakemler soyunma odasına gitti.

Haberin Devamı

Fenerbahçe taraftarlarının salondan çıkarılmasıyla maça devam edildi.