Spor Tutabilene aşk olsun

Tutabilene aşk olsun

Paylaş
Tutabilene aşk olsun

Ankaragücü galibiyetiyle 26 lig maçında 69 puana ulaşıp rekor kıran lider Galatasaray, oynadığı futbolla rakiplerine korku salıyor. Emre Belözoğlu da “Galatasaray bu ligin üstünde” dedi.

Lider Galatasaray, emin adımlarla yoluna devam ediyor. Ankaragücü karşısında ilk yarıda bulduğu gollerle 3-0’lık net bir skorla kazanan Cim Bom, bu sezon oynadığı 26 maçta 69 puana ulaşıp rekor kırdı. Bu aşamada ligde en fazla puan toplayan takım olan sarı-kırmızılılar, formunun üst seviyesine çıktı. Ankaragücü’nün hocası Emre Belözoğlu, 3-0’lık yenilgiyi “Galatasaray bu ligin çok üstünde top oynuyor” ifadesiyle özetledi.

Haberin Devamı

Kuşkusuz bu başarıda en büyük pay sahibi teknik direktör Okan Buruk. Buruk, son 1.5 sezonda 62 maça çıkarken 50 galibiyete ulaştı. Deneyimli hoca, 70 maçta bunu başaran Fatih Terim’i geride bırakıp yeni bir rekorun sahibi oldu.

ICARDİ’DEN YENİ BİR BAŞLANGIÇ

Fenerbahçe derbisinde yüzüne aldığı darbe sonrası performansında düşüş gözlenen Mauro Icardi, son haftalarda attığı gollerle geri döndü. Ankara’da 4 ay sonra deplasman golünü atan Arjantinli yıldız, Sparta Prag karşısında da ağları bulmuştu. Icardi, bu sezon sarıkırmızılı formayla 34 maça çıktı ve 20 gol atmayı başardı. Tangocu’nun 6 da asisti bulunuyor.