Spor 'Uğur'lu galibiyet

'Uğur'lu galibiyet

Paylaş
'Uğur'lu galibiyet

Fenerbahçe yeni sezon hazırlıkları kapsamında karşılaştığı Palermo'yu 3-2 mağlup etti

Sarı-lacivertliler, hazırlık maçında İtalyan temsilcisi Palermo'ya konuk oldu. 90 dakikası 3-2 üstünlüğüyle sona eren maçta galibiyeti getiren goller, 34. dakikada Baroni, 39. dakikada Serdar Kesimal ve 77. dakikada Uğur Boral'dan geldi. Ev sahibi ekibin gollerini ise 15'te Zahavi ve 45'te penaltıdan Hernandez kaydetti.

Haberin Devamı

ANDRE SANTOS KIRMIZI KART GÖRDÜ

Karşılaşmanın 44. dakikasında Andre Santos ceza sahası içinde rakibini düşürünce hakem penaltı kararı verdi ve kırmızı kart gösterdi... Bir önceki pozisyonda kendini ceza sahası içinde yere atttıktan sonra penaltı kararı çıkmayınca topu hakeme doğru fırlatan Palermolu oyuncuya hiçir kart göstermeyen hakem Santos'u kolayca oyundan attı. Kırmızı karta tepki gösteren Santos bir süre sahayı terk etmedi ancak hakemin kararı değişmedi. Fenerbahçe ikinci yarıda 10 kişi oynadı.

Müsabakada sol pubis kemiğinde ağrı bulunan ve tedavisini sürdürmek için İstanbul'a dönen Semih Şentürk, çalışmalarını Almanya'da sürdüren Diego Lugano ile U18 Milli Takımı'nın kampında bulunan Recep Niyaz forma giymedi.

Haberin Devamı

Bu geceyi İtalya'da geçirecek olan sarı-lacivertli takım, bugün öğlen saatlerinde Almanya'ya dönerek yeni sezon hazırlıklarına devam edecek. Fenerbahçe, 23 Ağustos Salı günü Bundesliga ekiplerinden Werder Bremen ile özel maçta karşı karşıya gelecek.