Spor Umuda yolculuk

Umuda yolculuk

Paylaş
Umuda yolculuk

Fenerbahçe, Union St. Gilloise sınavı için bugün Brüksel’in yolunu tutacak. Sarı-lacivertliler, Konferans Ligi son 16 turu ilk maçında Belçika ekibi önünde avantaj yakalamak için tüm planlarını ofansif futbol üzerine yaptı.

Konferans Ligi son 16 turu ilk maçında yarın Union Saint Gilloise ile karşılaşacak olan Fenerbahçe’nin umuda yolculuğu bugün başlıyor. Sabah saatlerinde Samandıra’da toplanacak olan sarı-lacivertliler, ardından Belçika’nın başkenti Brüksel’e hareket edecek. Son çalışmasını saat 20.30’da maçın oynanacağı Anderlecht Stadı’nda gerçekleştirecek olan Kanarya, sonrasında kampa girecek.

Haberin Devamı

Avrupa’da da şampiyonluk hedefleyen Fenerbahçe’de teknik direktör İsmail Kartal, ilk maçtan avantajlı skorla dönmek için planlarını yaptı. Deneyimli hoca, hayli formda olan rakibe sert presle nefes aldırmayacak. Deplasmanda atılacak bir golün rövanş için kendilerine büyük avantaj sağlayacağını düşünen Kartal, bu nedenle ofansif futbolu tercih edecek.

DÜDÜK PİNHEİRO’DA

Sarı-lacivertlilerin Avrupa sınavını yönetecek hakem belli oldu. UEFA, kritik mücadeleye Portekizli hakem Joao Pinheiro’yu atadı. Pinheiro, daha önce Türk takımlarının 3 Avrupa maçını yönetti. Bu karşılaşmalarda Fenerbahçe; Slovacko’yu 3-0, Beşiktaş; Dinamo Kiev’i 1-0 yendi, Malatyaspor ise Ljubljana ile 2-2 berabere kaldı.

TECRÜBE KONUŞACAK

Haberin Devamı

İsmail Kartal, zorlu deplasmanda tecrübeli isimlere güveniyor. Yeniden form tutan Tadic, deneyimli hocanın saha içindeki liderlerinden biri olacak. Kartal, kaptan Dzeko’ya da özel görev verecek. Boşnak forvet, sık sık orta alana gelerek pas trafiğine katkıda bulunacak. İki futbolcu ayrıca takım arkadaşlarını maça motive etme konusunda Kartal’ın en büyük yardımcıları olacak.