Spor 'Yeni Beckham'

'Yeni Beckham'

Paylaş
'Yeni Beckham'

Manchester United'ın "Yeni Beckham"ı Adnan Januzaj'ı iddialı açıklamalar yaptı

Dün akşam oynaan West Ham-Manchester United mücadelesinin 83. dakikasında oyuna dahil olan Adnan Januzaj, oynadığı futbolla taraftarların takdirini topladı.

Haberin Devamı

18 yaşındaki Belçikalı iki sene önce Anderlecht'ten Man.United'a 300 bin Pound'a transfer oldu. United'ın en fazla ücret alan genç oyuncusu. Brüksel doğumlu Arnavut aileden.

FC Brüksel'de oynarken tekniğine hayran olan Anderlecht scoutları tarafından 2005 senesinde takıma kazandırıldı. Oyunu çok yönlü oynayan Adnan, birçok mevkiide oynayabilir. Duran toplarda çok etkili iki kanatta da oynayabiliyor. Taraftarlar, bu özelliklerinden dolayı 'Yeni Beckham' diyorlar.

Sir Alex Ferguson, Adnan Januzaj hakkında "Adnan çok dengeli teknik ve çok çabuk hızlanarak adam eksiltme özellikleri var" demişti. Sir Alex, sezonun son maçında onu yedekler arasında oturttu.

Manchester United'ın yeni teknik direktörü Moyes da Sir Alex'le aynı fikirde. Singha All Stars maçından sonra Moyes, "Gelecek vadeden futbolculara şans vermemiz lazım. Adnan'ın önü açık. Verilen şansı çok iyi kullandı. Bu şekilde oynadığı müddetçe takımda daha fazla oynayacağından eminim" demişti.

Haberin Devamı