Spor Yeni Kartal sahada

Yeni Kartal sahada

Paylaş
Yeni Kartal sahada

Kupada çeyrek finale yükselerek moral bulan Beşiktaş, ligde Kayseri’ye konuk oluyor. Kartal’da yeni transferler Worrall, Muci ile Al Musrati’nin bugün ilk 11’de olması bekleniyor.

Teknik direktör Fernando Santos ile ligi üst sıralarda bitirmek, Ziraat Türkiye Kupası’nı almak ve gelecek sezonun kadrosunu oluşturmak isteyen Beşiktaş, ligde Kayseri deplasmanına çıkıyor. Ara transferde Worrall, Muci ve Al Musrati ile kadrosunu güçlendiren Kartal, yeni kadrosuyla Kayseri’de sahne alacak. Siftahı kupada yapan Worrall dışında bugün Muci ve Al-Musrati’nin ilk kez siyah-beyazlı formayı giymesi bekleniyor.

Haberin Devamı

RAKİP BURAK YILMAZ

Beşiktaşlı futbolcular, bu sezon ligde 4 maç siyah-beyazlı takımın teknik patronluğunu yapan Burak Yılmaz’a rakip olacak. Yılmaz, Kayseri’nin başında evinde Antalya ve deplasmanda Gaziantep ile 1-1’lik sonuçlara imza attı. Yılmaz’ın hedefi ilk galibiyetini Beşiktaş önünde almak.

GHEZZAL, RASHİCA VE SVENSSON YOK

Beşiktaş’ta sakatlıkları süren Ghezzal, Svensson, Tayfur ve Rashica, Kayseri kadrosuna alınmadı. Kulüpten yapılan açıklamada oyuncuların tedavilerinin İstanbul’da devam edeceği belirtildi. Uyluk adalelerinde gerilme ve ödem olan Tayfur, Rashica ile Ghezzal’ın iyileşme süreci hakkında ise bilgi verilmedi. Sakatlıkları bulunan Vincent Aboubakar, Salih Uçan’ın yanı sıra Alex-Oxlade Chamberlain ve Amir Hadziahmetovic’in yanı sıra Afrika Uluslar Kupası için milli takımda olan Arthur Masuaku kadroda bulunmuyor.

Haberin Devamı

KAYSERİ’YE 7 MAÇTIR PUAN VERMİYOR

Beşiktaş ile Kayseri ligde 45 kez karşı karşıya geldi. Kartal 27 kez kazandı, 10 maçta yenildi. 8 maç da berabere sonuçlandı. Beşiktaş, Süper Lig’de karşılaştığı son 7 müsabakadan da galibiyetle ayrılarak rakibine puan vermedi.