SporYeniden Savic

Yeniden Savic

Paylaş
Yeniden Savic

Beşiktaş, stoper takviyesi için Atletico Madrid’den Stefan Savic’i yeniden gündemine aldı. Yönetim, 33 yaşındaki Karadağlı savunmacı için Atletico’nun kapısını çalacak.

Yeni sezonda güçlü bir kadro kurmayı planlayan Beşiktaş, savunmaya yeni bir lider stoper arıyor. Bu planlama doğrultusunda Atletico Madrid’de forma giyen 33 yaşındaki Stefan Savic, yeniden siyah-beyazlıların gündemine geldi. Beşiktaş yönetimi, geçtiğimiz sezonun başında görüşmeler yaptığı ve olumlu sonuç alamadığı Savic için İspanyol kulübüne yeni bir teklifle gidecek. Ünlü İtalyan gazeteci Fabrizio Romano, Türkiye’den bir kulübün Savic’i transfer etmek istediğini ifade etti. Atletico Madrid ile 2025 yılına kadar kontratı bulunan Savic, bu sezon takımıyla 32 maça çıktı. Atletico Madrid kariyerinde 296 maça çıkan tecrübeli stoper, söz konusu karşılaşmalarda 3 gol, 3 asistle 6 gole katkı sağladı.

Haberin Devamı

BERNARDESCHİ HAMLESİ

Kartal, futbol kariyerine ABD MLS’ten Toronto’da devam eden İtalyan yıldız Federico Bernardeschi’yi gündemine aldı. Yönetim, bu sezon 13 maçta 4 gol ve 3 asistle oynayan sağ kanat Bernardeschi’nin maliyetiyle ilgili bir araştırma yapacak.

DEMİR EGE’DEN 3 YILLIK İMZA

Beşiktaş formasıyla bu sezon 27 maçta şans bulan Demir Ege Tıknaz, siyahbeyazlılarla olan sözleşmesini 3 yıl uzattı. İmza töreninde yer alan Samet Aybaba, genç futbolcuya yeni dönemde başarılar diledi.