Spor Yenilmez armada

Yenilmez armada

Paylaş
Yenilmez armada

Alanya karşısında üst üste 13. galibiyetini alan Galatasaray, ligdeki kaybetmeme serisini 20 maça yükseltti. Sarı-kırmızılıların başında bu seriyi yakalayan 4. Türk hoca olan Okan Buruk, tarihi başarıda aslan payına sahip isim olarak ön plana çıktı.

Alanya deplasmanından 4-0’lık zaferle dönüp Fenerbahçe’nin 2 puan önünde liderliğini koruyan Galatasaray, tarihi bir performans sergiliyor. Üst üste 13. galibiyetini alan sarıkırmızılılar, bu sezon ligin ikinci yarısında oynadığı tüm maçları kazanan tek takım konumunda. Kalan 6 haftada avantajını koruyup şampiyon olmayı hedefleyen Cim Bom’un başarısında Okan Buruk’un payı büyük.

Haberin Devamı

50 yaşındaki hoca, Alanya karşısında maçın ikinci devresinde yaptığı hamlelerle galibiyetin altına imzasını attı. Buruk, ligdeki yenilmeme serisini 20 maça çıkarıp sarı-kırmızılıların başında bunu başaran 4. Türk hoca oldu. Galatasaray bu süreçte 18 galibiyet alırken 2 beraberlik yaşadı. Ayrıca bu sezon evinde 16’da 16 yapan Aslan, Avrupa’nın önemli liglerinde bu istatistikte rakipsiz durumda.