Spor Yıldız futbolcu takımdan ayrılıyor mu?

Yıldız futbolcu takımdan ayrılıyor mu?

Paylaş
Yıldız futbolcu takımdan ayrılıyor mu?

Atletico Madrid'in yıldız futbolcusu Falcao'nun İspanyol ekibinden ayrılması gündemde...

İspanyol Marca'ya konuşan Falcao, "Atletico Madrid ile uzun bir sözleşmem var. Şu an için sadece kulübün başarısını düşünüyorum ancak gelecekte ne olacağı hiç belli olmaz. İleride ayrılabilirim. Ayrılık süreçleri sadece futbolculara bağlı değildir. Takımın, diğer futbolcuların hatta ülkenin durumu, her şeyi etkileyebilir." dedi.

Falcao'nun bu sözlerle İspanya'da yaşanan ekonomik krizi ifade ettiği belirtildi. Açıklamanın ardından ise Avrupa'nın dev kulüpleri adeta sıraya girdi. Falcao için yaz transfer sezonunda Manchester City ve Chelsea'nin ciddi girişimleri olmuş ancak Atletico, Sergio Agüero'nun yerine 40 milyon euroya aldığı yıldızını satmamıştı.

Falcao'nun açıklamalarıyla birlikte Chelsea'nin yeniden harekete geçtiği ve mutlaka Kolombyalı yıldızın transferini bitirmek istediği belirtildi.

"ARDA VE RAUL GARCIA MÜKEMMEL FUTBOLCULAR"

Haberin Devamı

Transferi dışında takımla ilgili de konuşan Kolombiyalı yıldız, "Takıma ilk geldiğim zaman insanlar bana şüpheyle baktı. Benim için ödenen para değerinde olmadığımı düşünüyorlardı ancak ben bu önyargıları yıktım. Simeone de müthiş bir kadro kurdu. Falcao'ya bağımlı bir kadro yaratmadı. Özellikle Raul Garcia ve Arda Turan'dan bahsetmek istiyorum. İkisi de mükemmle oyuncular, müthiş derecede profesyoneller. Takıma çok katkıları oluyor. Simoene bize futbol oynamayı değil, futbolu sevmeyi, onunla birlikte yaşamayı öğretti." dedi.