Spor Zeytinburnuspor serbest kaldı!

Zeytinburnuspor serbest kaldı!

Paylaş
Zeytinburnuspor serbest kaldı!

Bolu'nun Karacasu Beldesi'nde borcunun ödenmemesi nedeniyle otelde rehin kalan Zeytinburnuspor'da, teknik heyet sayesinde borç ödendiZeytinbur

Bolu’nun Karacasu Beldesi’nde borcunun ödenmemesi nedeniyle otelde rehin kalan Zeytinburnuspor’da, teknik heyet borcun ödenmesi için harekete geçerek, yakın arkadaşlarıyla görüştü.

Bugün, ismi açıklanmayan iki kişi İstanbul’dan gelerek otele 28 bin TL’lik borcu ödedi. Bunun üzerine büyük sevinç yaşayan futbolcular, otel çalışanlarıyla vedalaştı.

Teknik heyet ve futbolcular saat 18.20 sıralarında otobüse binerek İstanbul’a hareket etti. Zeytinburnuspor Sportif Direktörü Vural Kaya, “3 gündür borcun ödenememesi sebebiyle oteldeydik.

"ARKADAŞLARIMIZ ÖDEDİ"

Yönetim kurulu ve başkandan hiçbir ses çıkmayınca İstanbul’daki dostlarımızdan yardım istedik. İstanbul’dan yola çıkan iki arkadaşımız otele gelerek kamp ücretini ödediler.

Bu yaşanan olay Zeytinburnuspor’a yakışmıyor. Bu tam anlamıyla bir rezillik. Ben kulüp başkanını Allah’a havale ediyorum. İstanbul’a döndüğümüzde gerekli çalışmaları yapacağız” dedi.

İdari Menajer Metin Akçiçek ise, “Yıllardır ben böyle birşeyle karşılaşmadım. Kulüp yönetimi bir takımın kamp bedelini bile ödeyemiyor. Ben dostlarımı arayarak yardım istedim, onlar da gelip parayı ödediler” diye konuştu.

Haberin Devamı