Bilim - Teknoloji Spotify Wrapped çalışmıyor: Yüzlerce kullanıcı 'yıllık inceleme'ye bakamadı
Paylaş
Spotify Wrapped çalışmıyor: Yüzlerce kullanıcı 'yıllık inceleme'ye bakamadı

Spotify, artık klasikleşen yıl sonu analizlerini bu sene de paylaştı. Yıl boyunca dinlenenlere dair kişiselleştirilmiş listelerin yapıldığı Spotify Wrapped, tüm kullanıcılara sunuldu. Fakat Spotify Wrapped için birçok kullanıcı analizlere bakamadığı konusunda paylaşımlar yapıyor.

Spotify Wrapped özelliği sayesinde dinleyiciler yıl boyunca en çok dinledikleri sanatçıları, en çok dinledikleri şarkıları, kendileri için sunulan 'Son 10 Yılın En İyileri' listesini ve daha birçok detayı görebiliyorlar.

Haberin Devamı

Fakat 2019 listeleri saatler önce yayınlanmasına rağmen birçok kullanıcı hala detaylara bakamadığı konusunda sosyal medyada şikayette bulunuyor.

2019'da en çok dinlenen şarkılar listesine ulaşılabilmesine rağmen Spotify'da geçirilen toplam süre, on yıllık özet, en çok dinlenen sanatçılar, en çok dinlenen tür gibi özelliklere ulaşılamıyor.

Çözüm önerileri var ama...

Sosyal medyada çok sayıda kullanıcı Spotify Wrapped'a ulaşamadığını söyleyince diğer kullanıcılardan çözüm önerileri geldi.

Hesabı kapatıp açmak, tarayıcı ön belleklerini ve çerezleri temizlemek gibi çözümler sunulsa da henüz net bir çözüm üretilemedi.

Spotify tarafından da bu konuda bir açıklama yapılmadı.