Yaşam SuperFresh'ten iftar sofralarına lezzet katacak tarifler

SuperFresh'ten iftar sofralarına lezzet katacak tarifler

Paylaş
SuperFresh'ten iftar sofralarına lezzet katacak tarifler

Dondurulmuş gıda markası SuperFresh, ramazan ayında sevdikleri için lezzetli sofralar hazırlamak isteyenlere zengin iftar menüleri oluşturdu. SuperFresh’in iftar sofralarınıza lezzet katacak menüleri, "Master Chef" Özlem Mekik ve Türkiye’nin önde gelen 30 yemek blogger’ının tarifleriyle hazırlandı

SuperFresh, ramazanın bereketini iftar sofralarına taşıyor. Ramazan boyunca ünlü "Master Chef" Özlem Mekik tarafından SuperFresh’e özel menüler oluşturulurken Türkiye’nin önde gelen 30 yemek blogger’ının hazırladığı özel tarifler ise sosyal medyadan paylaşılıyor. 6 ana gıda kategorisinde; unlu mamuller, sebze ve meyve, et, patates ve kroket, tatlı ve su ürünleri sunan SuperFresh, ramazan ayında en büyük yardımcı olacak.

Haberin Devamı

BLOGGERLARDAN TAM NOT

Master Chef Özlem Mekik ve 30 blogger’la bir araya gelen SuperFresh ailesi, lezzetli SuperFresh ürünleriyle keyifli bir iftar gerçekleştirdi. İftar davetinin yıldızları bloggerlardan tam not alan yeni ürünler; Peynirli Puf Böreği ile Katmer oldu.

SuperFresh’in iftar sofralarına lezzet katacak zengin iftar menülerinin tariflerini Instagram hesabından superfresh_tr ve superbiyemek.com adresinden ramazan boyunca her gün takip edebilecek.