Türkiye (Son Dakika) Suriyeli çocukların yangın korkusu

Suriyeli çocukların yangın korkusu

Paylaş
Suriyeli çocukların yangın korkusu

Bolu'da üç Suriyeli aile ve öğrencilerin kaldığı 5 katlı apartmanın çatısındaki bacanın tutuşmasıyla yangın çıktı. Aileler korkuyla dışarı fırlarken, üşüyen çocuklar otomobilin üzerine oturtularak üzerlerine battaniye örtüldü

Yangın, saat 17.00 sıralarında Bahçelievler Mahallesi Kızılay Sokak üzerinde bulunan Park Apartmanı’nda meydana geldi. 5 katlı apartmanın çatısındaki baca tutuşmasının ardından alev alev yanmaya başladı.

Eve dumanların gelmesi üzerine apartmanda oturan Suriyeli aileler korkuyla kendilerini dışarıya attı. İhbar üzerine olay yerine çok sayıda itfaiye ekibi sevk edildi. Bolu Belediyesi İtfaiye Müdürlüğü ekipleri yangını kısa sürede söndürürken İl Afet ve Acil Durum Müdürlüğü ile 112 Acil ekipleri de takviye olarak olay yerine sevk edildi.

Yangında dumandan etkilenen Suriyeli bir kişi 112 Acil ekibi tarafından ambulansta tedavi altına alındı. Evden kendilerini dışarıya atan Suriyeli ailelerin çocukları ise soğuk hava nedeniyle zor anlar yaşadılar. Üşüyen çocuklar bir otomobilin üzerine oturtularak üzerlerine battaniye örtüldü. 112 Acil ekibi de ambulans içerisinde bulunan bir battaniyeyi de çocukların üzerine örttü. Polis, yangınla ilgili soruşturma başlattı.

Mutlu YUCA- Taner BAYAR/BOLU, (DHA)

Haberin Devamı