Magazin Survivor 2017 ünlüler takımı yarışmacısı Şahika Ercümen kimdir?

Survivor 2017 ünlüler takımı yarışmacısı Şahika Ercümen kimdir?

Paylaş
Survivor 2017 ünlüler takımı yarışmacısı Şahika Ercümen kimdir?

Survivor 2017 tüm hızıyla devam ediyor...  Ünlüler takımındaki arkadaşı Furkan Kızılay'ın bireysel dokunulmazlık sembolünü kazanıp kendisinin adını vermesiyle Şahika Ercümen de eleme potasına girdi. Peki, Survivor 2017 ünlüler takımı yarışmacısı Şahika Ercümen kimdir?

Şahika Ercümen, ünlüler adasında yiyecek sıkıntısını çözmesi nedeniyle ilk haftalardan bu yana sevilen isimlerden biri oldu. Su altı sporları ile ilgilenmesi ve su altında uzun süre kalmasından dolayı ünlüler takımının balık tutmasını oldukça kolaylaştırmıştır.

Son yarışlarda kötü performans sergileyen Şahika Ercümen, arkadaşlarının hedefi haline geldi. Bireysel dokunulmazlık oyununu kazanan Furkan ise performans sebebiyle bu haftaki eleme adayı olarak Şahika'yı tercih etti. Takımı için 32 karşılaşmaya çıkan Şahika Ercümen, 8 mücadeleyi kazanırken 24 mücadeleyi kaybetmiştir. Şahika, 0.16'lık performans puanı ile Survivor'ın en kötü performanslı ismi olmuştur.

ŞAHİKA ERCÜMEN KİMDİR?


Şahika Ercümen, Profesyonel Serbest Dalgıç, Serbest Dalış Eğitmeni, Beslenme ve Diyet Uzmanı. 2014 yılı itibarıyla serbest dalış alanında 6 adet resmi dünya rekoru sahibidir. Ercümen, 16 Ocak 1985 tarihinde Çanakkale’de doğmuştur. Çocukluğunda yaşadığı astım rahatsızlığı üzerine spora başladıktan sonra su sporlarının birçok dalında şampiyonluklar elde etmiştir.

Çanakkale Milli Piyango Anadolu Lisesini bitirdi. Ankara, Başkent Üniversitesi Beslenme ve Diyetetik Bölümü Mezunudur. Başkent Üniversitesi Beslenme ve Diyetetik Bölümünde Yüksek Lisans eğitimine devam etmektedir.

Haberin Devamı