Magazin Survivor 2018 tarihinde bir ilk! (Survivor 2018 30. bölüm fragmanı)

Survivor 2018 tarihinde bir ilk! (Survivor 2018 30. bölüm fragmanı)

Paylaş
Survivor 2018 tarihinde bir ilk! (Survivor 2018 30. bölüm fragmanı)

Survivor 2018 tüm heyecanıyla devam ediyor. All Star ve Gönüllüler takımı iletişim oyunu için kıyasıya mücadele edecek. Aynı zamanda Survivor tarihinde bir ilk yaşanacak. İşte o anlar...

Survivor 2018'de geçen gün 29. bölümü ekranlara geldi. Hemen ardından da 30. bölüm fragmanı yayınlandı. All Star ve Gönüllüler arasında zorlu mücadele devam ederken, Survivor'a yeni yarışmacı da dahil oldu. Survivor 2018 All Star takımına, tanıdık bir isim Berna Canbeldek katıldı. TV8 kanalının fenomen yarışması haline gelen Survivor 2018 hız kesmeden devam ediyor. Survivor 2018 30. bölüm fragmanında neler olacak? Bu akşam yayınlananacak olan yeni bölümün fragmanı izleyenleri şimdiden heyecanalndırdı.

SURVİVOR 30. BÖLÜM FRAGMANI


SURVİVOR TARİHİNDE BİR İLK

Ünlüler ve Gönüllüler takımı iletişim ödülü için kıyasıya mücadele edecek fakat Survivor tarihinde de bir ilk yaşanacak. Çünkü parkurun uzunluğu 140 metre. Bakalım zorlu yarıştan hangi takım galip gelecek?

ANIL'IN SÖZLERİ MURAT'I ÇILDIRTTI!

Survivor'ın yeni bölüm fragmanında ödül sırasında Anıl'ın Murat'ı kışkırtmak için, " Artistlik yaptı. Hadi ver ağzının payını" demesi Murat Ceylan'ı çileden çıkardı.

SURVİVOR NAGİHAN GÖZYAŞLARINA BOĞULDU

Öte yandan Survivor'da All Star takımındayken radikal bir kararla Gönüllüler takımına geçen Nagihan iletişim ödülünü duyar duymaz ağlamaya başladı. Tek umudunun kızını görebilmek olduğunu dile getirdi.

Haberin Devamı