Magazin Survivor Cemal Can Canseven kimdir? Cemal Can Canseven ayak parmaklarıyla neden gündem oldu?

Survivor Cemal Can Canseven kimdir? Cemal Can Canseven ayak parmaklarıyla neden gündem oldu?

Paylaş
Survivor Cemal Can Canseven kimdir? Cemal Can Canseven ayak parmaklarıyla neden gündem oldu?

Survivor 2020'ye bu yıl damga vuran isimlerden biri de Cemal Can Canseven. Gönüllüler takımında yarışmaya hak kazanan Cemal Can'ı herkes ilk olarak Danla bilic ile çektiği video ile tanıdı. Cemal Can Canseven'in ayak parmakları günlerce Twitter'da konuşuldu. Şimdi de Survivor 2020'de yarışmacı olarak karşımıza çıkan Cemal Can Canseven'i yakından tanıyalım.

Survivor'ın en genç yarışmacılarından biri olan 24 yaşındaki Cemal Can Canseven, İzmir doğumlu. Annesi Rizeli, babası Selanik göçmeni olan Cemal Can Canseven'in kendisinden 9 yaş büyük bir ablası var. Ablasını, "Küçük annem" diye tarif eden Canseven, liseye kadar İzmir'de yaşadı ardından da İstanbul'da üniversiteyi kazanıp yeni hayatına adım attı.

Haberin Devamı

Cemal Can Canseven kimdir? Ne iş yapar?

Cemal Can Canseven, İstanbul Yeditepe Üniversitesi Reklam Tasarımı ve İletişim bölümününde okurken bir arkadaşının tavsiyesi ile okulunu dondurup DJ’lik eğitimi almaya başladı. Bu radikal karar sonrası YouTube ve sosyal medya hesapları üzerinden çektiği videolar ile popüler olaya başladı. Asıl patlama noktası