Magazin Survivor'da oyunu kaybeden Berna çığlıklar içerisinde ağladı!

Survivor'da oyunu kaybeden Berna çığlıklar içerisinde ağladı!

Paylaş
Survivor'da oyunu kaybeden Berna çığlıklar içerisinde ağladı!

Survivor 2017'de gönüllüler takımından Berna yemek ödülü için oyunu kaybedince çığlıklar içerisinde ağladı. Adadakiler neye uğradığını şaşırdı!

Survivor'da olaylar dinmek bilmiyor. Geçen hafta seyirciler gönlüllüler takımından Berna'nın yemek ödülünü belirledi.

HÜNGÜR HÜNGÜR AĞLADI

Berna da seyircinin belirlediği ödülü almak için oyun oynadı. Oyunu kaybedince Berna, yemek yiyemeyeceğini düşünüp çığlıklar içerisinde hüngür hüngür ağladı.



Berna'nın çığlıklar içerisinde ağlaması adada tüm dikkatleri üzerine çekmesine neden oldu.


Survivor'da ödül oyununu kim kazandı?


SURVİVOR BERNA KİMDİR? (BERNA KEKLİKLER)

Almanya doğumlu olan Berna Keklikler, üç senedir İstanbul’da kardeşiyle yaşamaktadır. Ekonomi eğitimi alan Keklikler, Almanya’da katıldığı güzellik yarışması Miss Turkuaz Germany’iyi kazandı. Fıtness, crunch ve yüzme sporlarıyla ilgilenmekte olan Keklikler, oyunculuk ve modellik de yapıyor.


Survivor Berna Keklikler'in kardeşi bakın kim?


Göz6 programına katılarak Survivor hedefi için ilk adımını atan Keklikler, kızlar takımının şampiyonu olarak Survivor 2017'ye katılmaya hak kazandı. Sinemaya düşkün bir insan olduğunu ifade eden Keklikler, yarışmaya katılmadan önce doğaya çok düşkün olduğunu ve ada şartlarına kolayca uyum sağlayacağını söyledi.

Berna'nın Survivor öncesi Instagram'daki son paylaşımı ise şöyleydi:



"Gidiyorum, hedeflerime doğru! Hayalimi gerçekleştirdiniz bunu asla unutmicağım! Ailemden uzakta ama bir o kadar yakın, sevenlerim için destekleyenlerim ve kendim için bambaşka bir savaşa gidiyorum! Hazırım mücadeleye sonuna kadar hazırım! Sizleri seviyorum çooook seviyorum bunu unutmayın! İyiki varsınız iyiki yanımdasınız iyiki benimlesiniz, Berna Keklikler sevenleri ile Berna Keklikler! Bu daima böyle olucak! Havaalanına gidiyorum yazıcak çok şeyim var ama tahta yetmiyoooorr. özlicem çok! Sıra Survivor'da! Beni unutmayın, yüreğim sizinle her zaman! YAPAMAZ DEDİLER,ŞAMPİYON OLDUM, SURVİVOR ŞİMDİ SIRA SENDE"

İŞTE FOTOĞRAFLARLA BERNA KEKLİKLER...





Haberin Devamı