Magazin Survivor'da şok üstüne şok! Ramazan bir anda yere yığıldı

Survivor'da şok üstüne şok! Ramazan bir anda yere yığıldı

Paylaş
Survivor'da şok üstüne şok! Ramazan bir anda yere yığıldı

Sembol oyunu ve ödül oyunlarının olduğu Survivor son bölümü yine nefesleri kesti. Gönüllüler takımı mağlubiyet serisini devam ettirdikçe, yarışmacılar daha da aç kaldı. İşte Survivor'ın yeni bölüm fragmanı ve bölüm hakkında detaylar...

Survivor'da gün geçtikçe sakatlıklar ve açlık büyük dozda artıyor. Gönüller takımı açlıkla mücadele ederken, takımın yarışmacıları adeta zorlu bir dönemden geçiyor.

Survivor'ın yeni bölüm fragmanında ise gönüllüler bir şok daha yaşıyor. Gönüller takımında yarışan Ramazan Kalyoncu, seramoniden oyun alanına geçerken bir anda baygınlık geçirerek yere yığılıyor.

Fragmanı izleyen seyirciler büyük bir şok yaşıyor. Ramazan'ın durumunun ne olacağı merak konusu.


İŞTE O FRAGMAN;





SURVIVOR'DA ÖDÜL OYUNUNU KİM KAZANDI?


Survivor'ın 20. bölümü dün akşam ekranlara geldi. Kazanan takımın sevdiklerinden gelen mesajları okuyacağı ödül oyununda Ünlüler ve Gönüllüler büyük bir mücadele verdi. Gönüllüler takımından Melih'in şok bir sakatlık yaşadığı yarışmadan Ünlüler takımı yine zaferle ayrıldı. Böylelikle Gönüllüler 11. kez üst üste oyunlardan mağlubiyetle ayrıldı.

YAĞMUR AĞLADI


Art arda alınan yenilgi sonrası Yağmur gözyaşlarını tutamadı. Yağmur'u takım arkadaşları teselli etmeye çalıştı. Yağmur yine de Ünlüler takımını tebrik etmeyi unutmadı. Ünlüler takımı ise Gönüllülerin moral bozukluğu yaşadığını görünce sevinç dozajını abartmadı.


MURAT GELEN MESAJLA DAĞILDI


Ünlüler oyun sonrası sevdiklerinden gelen mesajları okudu. Murat, sevgilisinden gelen mesajı okuyunca gözyaşlarına boğuldu. Her bir yarışmacı mesajı duygusal anlar yaşadı.

Bu anlardan sonra Ünlüler ve Gönüllüler "Bil Bakalım" yarışmasında bir kez daha karşı karşıya geldi.

TV8'in son bölümünü izlemek için aşağıdaki linke tıklayınız.


SURVİVOR SON BÖLÜM


Survivor 2018'de ödül oyununu kim kazandı? Son bölüm izle (9 Mart 2018)


Survivor Melih Özkaya kimdir? Sakatlığı ne?


Survivor 20. bölüm tanıtımı yayınlandı! Melih Özkaya hastaneye kaldırılıyor

Haberin Devamı