Magazin Survivor eleme adayları kimler? (28 Nisan) Turabi diskalifiye oldu mu?

Survivor eleme adayları kimler? (28 Nisan) Turabi diskalifiye oldu mu?

Paylaş
Survivor eleme adayları kimler? (28 Nisan) Turabi diskalifiye oldu mu?

Survivor'ın 57. bölümü dün akşam ekranlara geldi. Survivor son bölümde dokunulmazlık oyununda yer yerinden oynadı. Turabi'nin kavgaları Acun'u çilecen çıkarırken konseyde de önemli bir karar alındı. Peki Turabi diskalifiye oldu mu? Eleme adayları kimler oldu?

Survivor'da dün akşam uzun süredir görmediğimiz sahnelere şahit olduk. Dokunulmazlık oyununda büyük bir heyecan yaşanırken Turabi'nin yaptığı hareketler yarışmaya damga vurdu. Dokunulmazlık oyunun ardından ise konsyede iki kişinin ismi eleme potasına çıktı.

DOKUNULMAZLIK OYUNUNU KİM KAZANDI?

Survivor yarışmacılarının kaderini belirleyen en önemli oyun olan dokunulmazlık oyununda geçen hafta iyi bir performan sergileyen Gönüllüler bu sefer sahadan eli boş döndü. Ünlüler takımı dokunulmazlık oyununda güzel bir mücadele verdi ve sahadan 10'a 4 galip ayrıldı.

BİREYSEL DOKUNULMAZLIK OYUNUNU KİM KAZANDI?

Dokunulmazlık oyunundan eli boş dönen Gönüllüler, bireysel dokunulmazlık oyununa çıktılar. Bu oyunda en iyi performansı Hilmğicem gerçekleştirdi ve sembolü kazandı. Böylece Hilmicem'in ismi elemede söylenmedi.

ELEME ADAYLARI KİMLER?

Dünkü konseyde iki kişinin ismi eşit oy aldı. Bu isimler Murat ceylan ve Yağmur'du. Bireysel dokunulmazlık oyununu kazanan Hilmicem ise Birsen'in ismini verdi. Murat, Yağmur ve Birsen eleme adayı olurken yarın da ikinci dokunulmazlık oyunu oynanacak.

TURABİ TERÖR ESTİRDİ

Dokunulmazlık oyunu sırasında Turabi Çamkıran terörü yaşandı deyim yerindeyse... İlk önce Anıl'a bulaşan Turabi, daha sonra Hakan'la sert bir tartışma yaşadı. Bununla da yetinmeyen Turabi, her iki yarışmacıya da küfürler savurdu. Acun Ilıcalı resmen çileden çıktı ve Survivor'ın Turabi'nin çiftliği olmadığını söyleyerek akşamki konseyde, yarışmacı için karar alacaklarını belirtti.

TURABİ DİSKALİFİYE OLDU MU?

Konseyde Acun Ilıcalı Turabi görüşlerini aktardı. Turabi'yi insan olarak çok sevdiğini dile getiren Acun Ilıcalı, ses etmediğimizde Turabi'nin daha da şımardığı minvalinde açıklamalar yaptı. Son karar da ise Turabi diskalifiye edilmedi ama Aun Ilıcalı 5 oyun boyunca Turabi'nin parkura çıkmayacağını söyledi.



Haberin Devamı