Magazin Survivor eleme adayları kimler? Dokunulmazlık oyununu kim kazandı?

Survivor eleme adayları kimler? Dokunulmazlık oyununu kim kazandı?

Paylaş
Survivor eleme adayları kimler? Dokunulmazlık oyununu kim kazandı?

Survivor'ın 6. bölmü dün akşam seyirciyle buluştu. Son bölümde takımlar dokunulmazlık mücadelesi verdiler. Yenilen takım daha sonra bireysel dokunulmazlık oyununa çıktılar. Pkei eleme adayları kimler oldu?

Survivor'ın 6. bölümünde Türk ve Yunanistan yarışmacıları dokunulmazlık oyunu çıktılar. İkinci dokunulmazlık oyunu başa baş bir mücadele ile geçti. Dün yapılan ikinci dokunulmazlık oyununu 10'a 8'lik skorla Türkiye takımı kazandı. İl dokunulmazlığı Yunanistan takımı aldığı için takımlar 3. dokunulmazlık oyununa çıktılar.

Haberin Devamı

3. DOKUNULMAZLIK OYUNUNU KİM KAZANDI?

Survivor'ın 6. bölümünde eşitliği bozmak için her iki takım üçüncü dokunulmazlık oyununa çıktılar. Oyunda Yunanistan takımı üstünlük sağladı ve mücadele 3-1 karşı tarafın galibiyetiyle tamamlandı Böylelikle Türk takımı 3 kişinin ismini eleme adayı olarak belirledi.

ELEME ADAYLARI KİMLER?

Dokunulmazlık oyununda yenilen Türk takımı bireysel dokunulmazlık oyununa çıktılar. Bireysel dokunulmazlığın sahibi kadınlarda Sude; erkeklerde ise Bora oldu. Konseyde en çok ismi kazılan kader olurken Sude, Okay'ın; Bora ise Atakan'ın ismini verdi. Böylelikle Kader, Okay ve Atakan eleme adayları oldu.