Magazin Survivor eleme adayları kimler? Dokunulmazlık oyununu kim kazandı?

Survivor eleme adayları kimler? Dokunulmazlık oyununu kim kazandı?

Paylaş
Survivor eleme adayları kimler? Dokunulmazlık oyununu kim kazandı?

Survivor2ın 42. bölümü dün akşam ekrana geldi. Yarışmacılar öncelikle iletişim oyununda performanslarını sergilerken daha sonra dokunulmazlık mücadelesine çıktılar. Peki bu oyun sonrası eleme adayları kimler oldu?

Survivor'da heyecan her geçen gün daha da katlanıyor. Son bölümde yarışmacılar, iletişim oyunu ve dokunulmazlık oyunu için karşı karşıya geldiler. Kaybeden takımdan iki kişi ise eleme adayı olarak belirlendi. Peki, Survivor'da dokunulmazlık oyununu kim kazandı ve eleme adayı kimler oldu?

Haberin Devamı

SURVIVOR İLETİŞİM OYUNUNU KİM KAZANDI?

Survivor'ın dünkü bölümünün ilki iletişim oyunu ile başladı. Yarışmacılar hem elleriyle hem de ayaklarıyla tahtaları dengede tutmak zorunda kaldılar. Bu işi en iyi yapanlar ise erkeklerde Atakan kadınlarda Büşra oldu. Büşra, Seda, Okay, Atakan, Yusuf ve Melisa teknoloji evinde arkadaşlarıyla mesajlaşıp, film izlediler.

DOKUNULMAZLIK OYUNUNU KİM KAZANDI?

Haftanın ilk dokunulmazlık oyununda Beyaz takım galip gelmişti. Dünkü oyunda her iki takım da mücadelenin ilk başlarında başa baş bir performans sergiledi. Fakat Beyaz takım vitesi artırdı ve yine galip gelen taraf oldu.

Eleme adayları ise konseyin ardından Melisa ve Sude oldu.