Magazin Survivor eleme adayları kimler? Survivor 53. yeni bölüm fragmanı yayınlandı

Survivor eleme adayları kimler? Survivor 53. yeni bölüm fragmanı yayınlandı

Paylaş
Survivor eleme adayları kimler? Survivor 53. yeni bölüm fragmanı yayınlandı

Survivor eleme adayları belli oldu. DÜn ikinci dokunulmazlık oyununa çıkan iki takım yine kıran kırana bir mücadele verdi. Oyun sonunda gülen taraf yine Gönüllüler takımı oldu. Bu sonucun ardından Ünlüler takımı yine bir kişinin ismini eleme adayı olarak belirledi. Peki eleme adayları kimler? Öte yandan son bölümün ardından yeni yeni bölüm fragmanı da yayınlandı.

Dün akşam Survivor'da ikinci dokunulmazlık oyunu heyecanı yaşandı. İlk dokunulmazlıkta harika bir performans sergileyen Gönüllüler, ikinci dokunulmazlık oyununda da başarılı bir performans sergiledi.

DOKUNULMAZLIK OYUNUNU KİM KAZANDI?

Cumali'nin gidişiyle büyük bir ivme kazanan Gönüllüler, her oyunu kazanmaya başladı. Yarışmacıların kaderini belirleyen dokunulmazlık oyunlarında Gönüllüler fırtınalar estirdi. Oyuna çok iyi başlayan Gönüllüler, durumu bir ara 9-5'e kadar getirdi. Bu skorun ardından toparlanmaya başlayan Ünlüler, art arda 4 sayı birden alarak 9-9 oldu. Son bölümde Anıl - Damla işbirliği işe yaradı ve Gönüllüler dokunulmazlık oyununu kazandı.

ELEME ADAYLARI KİMLER?

Cumartesi günü oynanan dokunulmazlık oyunundan Gönüllüler takımı galip gelerek uzun bir aradan sonra büyük bir başarı elde etmişti. Bu sonuçla birlikte Ünlüler konseyde Sahra ve Adem'in ismini eleme potasına çıkardılar. Pazar günü de oyunu kaybeden Ünlüler bu sefer de Mustafa Kemal'i yazdılar. Böylece Sahra, Adem ve Mustafa eleme adayları oldu.

YENİ BÖLÜM FRAGMANI

Dünkü bölümün ardından gece Survivor'ın 53. yeni bölüm fragmanı da yayınlandı. Ünlüler takımı için işler hiç de iyi gitmiyor. Merve, Turabi'yi şov yapmakla suçluyor. Öte yandan iki takım bugün yemek ödülü için karşı karşıya gelecekler.



ÖDÜL OYUNUNDA SERT TARTIŞMALAR

Ünlüler ve Gönüllüler, büyük bir ödül oyunu için karşı karşıya geliyorlar. Yarışmacılar yemek ödülünü görünce çığlık atmaya başlıyor. Yarışma esnasında ise her iki takım da tartışmalar yaşıyor.




Haberin Devamı