Magazin Survivor Melis elendi. Survivor Melis kimdir?

Survivor Melis elendi. Survivor Melis kimdir?

Paylaş
Survivor Melis elendi. Survivor Melis kimdir?

Survivor 2020 bütün heyecanıyla devam ediyor. Yarışmada ikinci hafta elenen isim ünlüler takımından Tuğba Melis Türk oldu. Elenmenin ardından Tuğba Melis Türk kimdir, Tuğba Melis Türk hayatı gibi sorular merak edilip araştırılıyor. İşte Tuğba Melis Türk hakkında merak edilenler...

İlgiyle takip edilen yarışma Survivor 2020'de ikinci elenen isim bu akşamki bölümde belli oldu. Ünlüler takımından oyuncu Tuğba Melis Türk en az oyu alarak yarışmaya veda etti. Tuğba Melis Türk'ün kişisel hayatı hakkında bilgiler merak ediliyor. İşte güzel oyuncu Tuğba Melis Türk hakkında bilgiler.

Haberin Devamı

Survivor Tuğba Melis Türk kimdir?

Tuğba Melis Türk, 7 Eylül 1990 tarihinde Bulgaristan, Sofya’da doğmuştur. Baba tarafı Azeri kökenlidir. Ailesi ile birlikte Bulgaristan’dan Türkiye’ye göç etmişlerdir. İstanbul’da yaşamaktadır. İstanbul Aydın Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi’nde Dram ve Oyunculuk Bölümü’nden mezun oldu. Akademi Neo’da oyunculuk dersleri aldı. Ayakkabı ve şapka tutkunu olan Tuğba Melis Türk, çileği çok sevdiğini söylüyor. Miss Turkey 2009 güzellik yarışmasında finalist, Miss Kemer Güzellik yarışmasında ise ikinci olmuştur. 2011 yılında Best Model of Turkey yarışmasında birinci oldu.