Magazin Survivor ödül (iletişim) ve sembol oyununu kim kazandı? 23 Mart 2018 son bölüm izle

Survivor ödül (iletişim) ve sembol oyununu kim kazandı? 23 Mart 2018 son bölüm izle

Paylaş
Survivor ödül (iletişim) ve sembol oyununu kim kazandı? 23 Mart 2018 son bölüm izle

Survivor'ın 30. bölümü bu akşam Alp Kırşan'ın sunumuyla ekranlara geldi. Survivor son bölümde bir ilk yaşandı ve iki takım 140 metrelik bir parkurda mücadele verdi. Peki, Survivor'da ödül ve sembol oyununu kim kazandı?

Survivor 30. bölümüyle TV8'de seyircisiyle buluştu. 23 Mart 2018 tarihli son bölümde Survivor tarihinde bir ilk yaşandı. İletişim oyununda iki takım 140 metrelik çok uzun bir parkurda mücadele verdi. Ardından da Ünlüler ve Gönüllüler sembol oyunu için parkura çıktı. Oyun esnasında zaman zaman ufak çaplı sakatlıklar yaşanırken Murat ve Anıl arasında ise oyun esnasında gerilim yaşandı.

ÖDÜL OYUNUNU KİM KAZANDI?

Çok uzun bir parkurda mücadele veren All Star Takımı ile Gönüllüler takımı yine elinden geleni parkura yansıttı. Fakat All Star takımı muhteşem bir başlangıç yaparak üst üste 8 oyun aldı ve durumu 8-0'a getirdi. Bu skorun ardından Gönüllüler takımı toparlansa da yine de mücadeleden yenilgiyle ayrıldı. İletişim oyunları her yarışmacı için büyük önem arz ederken kazanan takım büyük bir sevinç yaşadı. Gönüllülerde ise hüzün hakimdi.



SEMBOL OYUNUNU KİM KAZANDI?

Survivor'ın ikinci mücadelesi sembol içindi. Erkeklerde final Adem ile Batuhan arasında gerçekleşti ve sembolü kazanan Adem oldu. Kadınlarda ise finalde Nagihan ve Yağmur yarıştı. İkilinin mücadelesinin galibi ise Yağmur oldu.

NAGİHAN GÖZYAŞLARINA BOĞULDU

İletişim oyunu için mücadele vereceğini bilen Nagihan, oyun öncesi kızıyla görüşmek istediğini belirterek gözyaşlarına boğularak bu oyun için elinden geleni yapacağını belirtti.

ANIL İLE MURAT GERİLDİ

İletişim ödülü esnasında Murat estetik bir hareketle ipi tahtaya geçirmeye çalışırken Anıl, takım arkadaşına Murat için "Artistlik yaptı ver ağzının payını" deyince Murat sinirlenip "Anıl lütfen benimle düzgün konuş" ikazında bulundu.

Survivor'un son bölümünden videoları izlemek için aşağıdaki linke tıklayınız.

SURVIVOR SON BÖLÜM

Haberin Devamı