Magazin Survivor'a kim veda etti? Survivor'a veda eden isim belli oldu

Survivor'a kim veda etti? Survivor'a veda eden isim belli oldu

Paylaş
Survivor'a kim veda etti? Survivor'a veda eden isim belli oldu

Survivor 2019 Türkiye-Yunanistan 24. yeni bölümüyle oldukça heyecanlı bir bölüme sahne oldu. Bu hafta dokunulmazlığı kaybeden Yunanistan takımından bir kişi yarışmaya veda etti. Peki Survivor'da bu akşam elenen isim kim oldu? İşte detaylar...

TV8'in fenomen yarışma programı Survivor, bu akşam 24. yeni bölümüyle izleyicilerinin karşısına çıktı. Sevilen yarışmanın bu akşamki bölümünde Yunanistan takımından bir kişi adaya ve hayallerine veda etti. Peki Survivor'da bu hafta eleme adayları kimlerdi? İşte Survivor'da merak edilen soruların yanıtları...

Haberin Devamı

SURVİVOR ELEME ADAYLARI KİMLERDİ?

Survivor'daki yeni kurallara göre kadın ve erkek sayıları arasında eşitsizlik olduğu takdirde sayıları eşitlemek adına fazladan eleme yapılmayacaktı. Yunan takımında bu hafta erkek adaylar eleme potasına gitmek zorunda kaldı.

Oylamada Tony'nin ismi çıktı. İkinci eleme adayını ise Vasilikos belirledi. Vasilikos Spyros'un ismini verdi. Afroditi de Vasilis'in ismini verdi böylece üç eleme adayı belli oldu.

SURVİVOR'A VEDA EDEN İSİM KİM OLDU?

Survivor Türkiye Yunanistan Yunan takımında kim elendi sorusu yanıtını buldu. Yunan takımında adaya veda eden isim Vasilis Simos oldu.

VASİLİS SİMOS KİMDİR?

28 yaşında olan Vasilis, Atina merkez pazarında bir balık çiftçisidir. Basketbol ve futbol lisansı olan Vasilis, spor hayatının haricinde gazetecilik ve muhasebe eğitimi aldı. Bir televizyon kanalında sunuculuk da yapan Vasilis, kendisini otantik, dinamik ama duygusal bir karakter olarak tanımlar.

Haberin Devamı