Magazin Survivor'da eleme adayları kimler? Dokunulmazlık oyununu kim kazandı?

Survivor'da eleme adayları kimler? Dokunulmazlık oyununu kim kazandı?

Paylaş
Survivor'da eleme adayları kimler? Dokunulmazlık oyununu kim kazandı?

Survivor'da dün birbirinden heyecanlı oyunlar vardı. Yarışmacılar ilk olarak iletişim oyununda ardından da haftanın ikinci dokunulmazlık oyununa çıktılar. Daha sonra ise konseyde eleme adayları belli oldu. Peki, eleme adayları kimler?

Survivor'ın 32. bölümü dün akşam seyircisiyle buluştu. Son bölümde iletişim oyunu, dokunulmazlık oyunu oynandı. Ardından kaybeden takım bireysel dokunulmazlık oyununa çıktı. Peki oyunlardan hagi takım galip geldi?

Haberin Devamı

İLETİŞİM OYUNUNU KİM KAZANDI?

Bu haftaki iletişim oyunu büyük bir konsantrasyon gerektiriyordu. Oyun sonunda erkeklerde gülen taraf Hikmet olurken kadınlarda ise Seda birinciliği göğüsledi. Seda; Bora ve Sude'yi iletişim ödülüne götürürken Hikmet ise Melisa ve Yusuf'u iletişim ödülüne götürdü.

SURVIVOR DOKUNULMAZLIK OYUNUNU KİM KAZANDI?

Survivor'da haftanın ilk dokunulmazlık oyununu Yunan takımı kazanmıştı. İkinci dokunulmazlık oyunu Türkiye için büyük bir önem arz ediyordu. Oyunda kıyasıya bir mücadele yaşandı. Türk takımı oyuna ağırlığını koyarak 10'a 7 galip gelmeyi bildi. Daha sonra Türk ve Yunan yarışmacılar final oyununda karşı karşıya geldi. Parkur daha da zorlaşırken gülen taraf yine Türkiye olunca Yunan yarışmacılar eleme adayı çıkarmak zorunda kaldı.

Haberin Devamı

BİREYSEL DOKUNULMAZLIĞI KİM KAZANDI?

Yunan takımı dokunulmazlık oyunlarından mağlubiyetle ayrılınca bireysel dokunulmazlık oyununa çıktılar. Yunan takımında erkeklerde dokunulmazlığın sahibi Kyriakos oldu. Kadınlarda ise bireysel dokunulmazlığı Dalaka kazandı.

ELEME ADAYLARI KİMLER?

Yunan takımı eleme konseyinden en çok Spyros'un ismini yazarken Kyriakos, Tony'nin ismini verdi. Dalaka ise Patrick Ogunsoto'yu seçti. Böylelikle Spyros, Tony ve Patrick bu hafta eleme adayları oldu.