Magazin Survivor'da kim elendi? Survivor ikili finale kim kaldı?

Survivor'da kim elendi? Survivor ikili finale kim kaldı?

Paylaş
Survivor'da kim elendi? Survivor ikili finale kim kaldı?

Survivor 2021'de bu akşam ikili finale kalan isimler belli oldu. Final oylamasında, Aleyna-Poyraz potasında elenen isim Aleyna oldu. Böylelikle Survivor'da son üçe kalan yarışmacılar Ayşe, Poyraz ve İsmail oldu. Survivor'da Ayşe mi, Poyraz mı, İsmail mi elendi? İşte, Survivor'da kim elendi sorusunun cevabı...

Survivor 2021'de büyük final öncesi son 3'e kalan isimler belli oldu. Aleyna'nın SMS oylamasında elenmesinin ardından son 3'e kalan yarışmacılar İsmail,Ayşe ve Poyraz oldu.

Haberin Devamı

Survivor'da bu akşam Ayşe, Poyraz ve İsmail arasında oylama heyecanı yaşandı. Üç isimden ikisi yarın akşam yapılacak finalde SMS oylamasına çıkacak. Peki, Survivor'da bu akşam kim elendi? Survivor'da ikili finale kimler kaldı? İşte detaylar...

'BÜYÜK SÜRPRİZ'

Acun Ilıcalı yarınki büyük final ile ilgili olarak "Survivor tarihinin en önemli isimlerinin katıldığı bir programın bilgisini vereceğim. Seyircilerimiz büyük bir sürprize hazır olsun." dedi.

SURVİVOR KİM ELENDİ? SURVİVOR FİNALE KİMLER KALDI?

Ayşe, Poyraz ve İsmail arasında gerçekleşen halk oylaması sonucunda finale kalan ilk isim İsmail Balaban oldu. İkinci finalist ise Poyraz oldu. Survivor'da şampiyon cuma akşamı belli olacak.

Elenen Ayşe, 'Burada kadar tek kadın olarak gelmek benim için büyük bir gurur. Gözüm arkamda kalmayacak iki isim de çok başarılı. Çok güzel büyük tecrübeler kazandım. Her şey için çok teşekkür ederim." dedi.

Haberin Devamı