Türkiye (Son Dakika) Tacizci polisi görünce ağladı

Tacizci polisi görünce ağladı

Paylaş
Tacizci polisi görünce ağladı

Adana'da küçük yaştaki çocukları taciz etmekten 8 suç kaydı bulunan 26 yaşındaki M.Y., 6 yaşındaki T.R.E.'yi taciz ettiği gerekçesiyle yine yakalandı

Temmuz ayında cezaevinden çıkan M.Y., yargılandığı bir davanın duruşmasında ’Pedofili’ hastası olduğunu ve tedavi görmek istediğini söyledi. Mahkeme heyeti cezasının ardından M.Y.’nin Adana Ekrem Tok Ruh ve Sinir Hastalıkları Hastanesi’nde psikolojik tedavi görmesini kararlaştırdı.

Tedavi sürerken Adana’nın merkez Seyhan İlçesi’ne bağlı Tellidere Mahallesi’nde yolda gördüğü 6 yaşındaki T.R.E.’ye, "Bana babaannenin evini gösterir misin?" diye soran M.Y., çocuğu inşaat halindeki bir apartmanın üçüncü katına çıkartarak elle ve cinsel organıyla taciz edip 25 kuruş vererek evine gönderdi.

HASTANEDE YAKALAND

Küçük çocuk annesine, "Kötü adam bana birşey yaptı" deyince aile polise başvurdu. Adana Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü Ahlak Büro Amirliği ekipleri de eşkal tespitini yaptığı M.Y.’yi tedavi gördüğü Ekrem Tok Ruh ve Sinir Hastalıkları Hastanesi’nde yakaladı.

M.Y. kendisini daha önce de yakalayan polisleri tanıdığı ve yeniden yakalanacağını anladığında ağlamaya başladı. Sorgusunda suçlamaları kabul eden M.Y. adliyeye sevk edildi.

Yusuf BAŞTUĞ/DHA

Haberin Devamı