Spor Taiwo'ya son teklif

Taiwo'ya son teklif

Paylaş
Taiwo'ya son teklif

Sol bek arayışındaki Fenerbahçe, Taiwo için son teklifini yaptı. Marsilya'nın ise 4 milyon Euro'dan aşağıya transfere izin vermeyeceği iddia edildi

Fenerbahçe’nin Andre Santos’un yerine sol beke transfer etmeyi düşündüğü Marsilyalı Taye Taiwo’yla ilgili olarak mercato365 adlı internet sitesi ilginç iddialarda bulundu.

Sezon sonunda Marsilya’yla sözleşmesi sona erecek olan Nijeryalı futbolcu için Sarı-Lacivertliler’in en fazla 3 milyon Euro bonservis bedeli ödeyebileceğini ifade eden site, kulüp başkanı Jean-Claude Dassier’in henüz bu teklife yanıt vermediğini yazdı.

Marsilya’nın Taiwo’yu en az 4 milyon Euro gibi bir rakama elden çıkarabileceğine değinen internet sitesi, Nijeryalı sol bek için bazı Premier Lig ekiplerinin de takipte olduğunu kaydetti.

Site, Marsilya’nın Taiwo’yu beklediği rakama satamaması durumunda da futbolcuya sözleşme uzatma teklifi götüreceğini belirtti.

SIRADA MAKOUN VAR

Bu arada Fenerbahçe’nin takibinde olduğu bir diğer isim de Jean Makoun. Eurosport’un internet sitesi Lyon’un Kamerunlu ön liberosu Jean Makoun’a Fenerbahçe’nin dışında Aston Villa ve Tottenham’ın da talip olduğunu belirtirken, Aston Villa’nın Fransız kulübüne 5 milyon Euro bonservis ücreti, 2 milyon Euro da başarıya göre bonus para teklif ettiğini öne sürdü.

Taiwo ve Makoun konusunda bu hafta içerisinde son kararın verileceği öğrenildi.

Haberin Devamı