Gündem Taksi ve dolmuş şoförleri, terör saldırısını protesto etti

Taksi ve dolmuş şoförleri, terör saldırısını protesto etti

Paylaş
Taksi ve dolmuş şoförleri, terör saldırısını protesto etti

İstanbul Taksi-Dolmuş Ulaşım Hizmetleri Derneği üyesi bir grup taksi ve dolmuş şoförü, Beşiktaş’ta meydana gelen terör saldırısını protesto etti

Derneğe bağlı, Taksim-Kadıköy ve Taksim-Bostancı hattında çalışan bir grup dolmuş şoförü, akşam saatlerinde, Türk Bayrağıyla süsledikleri taksi ve dolmuşlarıyla konvoy yaparak Kadıköy’den Beşiktaş’a doğru yola çıktı.

TÜRK BAYRAĞI AÇIP DUA ETTİLER



Yol boyunca, terör saldırısını protesto amacıyla korna çalan taksi ve dolmuş şoförleri, patlamanın gerçekleştiği yerde araçlarından inerek Türk Bayrağı açtı. Şehitler için saygı duruşunda bulunan taksi ve dolmuşçular daha sonra İstiklal Marşı okudu. Yapılan duanın ardından, saldırının olduğu yere çiçek bırakıldı.

BU SALDIRIDA BİR ARKADAŞIMIZI KAYBETTİK ...



İstanbul Taksi-Dolmuş Ulaşım Hizmetleri Derneği Başkanı Cemal Keleş, terör saldırısında meslektaşları Velat Demiroğlu’nun da hayatını kaybettiğini hatırlatarak "Şehitlerimiz bu vatan için canını verdi. Bu vatanı asla böldürmeyeceğiz. Yüreğimiz kan ağlamakta. Bu camiaya çok büyük bir darbe atıldı. Çok üzgünüz. Yüreğimiz parçalandı. Bu saldırıda biz de bir arkadaşımızı kaybettik. Velat Demiroğlu’nu kaybettik. Bir canımızı alsalar, bin can vermeye hazırız" dedi.



Şehitler Tepesi’nde nöbet tutan polislere çiçek veren taksi ve dolmuşçular, konvoy halinde Anadolu Yakası’na geçti.

Murat DELİKLİTAŞ / DHA