Magazin Tara Madelein De Vries kimdir? Kaç yaşında?

Tara Madelein De Vries kimdir? Kaç yaşında?

Paylaş
Tara Madelein De Vries kimdir? Kaç yaşında?

Tara Madelein De Vries, Miss Turkey 2018 yarışmasında finalistleri arasında yer almayı başardı. 226 aday arasından seçilen ve ilk 20'ye kalan Tara'yı magazin gündemine getiren konu ise 1992 Türkiye Güzeli Özlem Kaymaz'ın kız olması... Peki, Tara Madelein De Vries kimdir?

Tara Madelein De Vries, bir anda mahazin dünyasının gündemine oturdu. 226 aday arasından seçilen ve ilk 20'ye kalan Tara, 1992 yılında Türkiye Güzeli seçilen Özlem Kaymaz'ın kızı... Tara'nın finalist olarak adını yazırdırmasının ardından anne Özlem Kaymaz Instagram hesabından "Şükürler olsun... O güzel yüreğinin ışığı yüzünden, gülüşünden eksik olmasın. Canım kızım" şeklinde yorumda bulundu.

Haberin Devamı

TARA MADELEİN DE VRİES KİMDİR?

1992 yılında Türkiye Güzeli seçilen Özlem Kaymaz'ın kızı Tara Madelein De Vries 226 aday arasından ilk 20'ye girerek 2018 Miss Turkey adayı oldu. Annesinin yolundan ilerleyen 19 yaşındaki güzel Hollanda'da doğdu. 1.77 boyundaki Tara, Koç üniversitesi, İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi, İşletme Bölümü'nde eğitimine devam ediyor. Instagram'da 15 bin takipçisi bulunan Tara sosyal medya paylaşımlarıyla da dikkat çekiyor.