Gündem Tarihi eserleri ve termal kaplıcaları ile Bulgaristan

Tarihi eserleri ve termal kaplıcaları ile Bulgaristan

Paylaş
Tarihi eserleri ve termal kaplıcaları ile Bulgaristan

Bulgaristan, tarihi çok eskilere dayanan, sımsıcak insanların yaşadığı, her güzelliği yaşayabileceğiniz küçük bir ülkedir

Eğer vakit bulabilir de ziyaret edebilirseniz komşu ülkemiz Bulgaristan, görebileceğiniz ve asla unutamayacağınız güzelliklerle doludur.

Haberin Devamı

Bu güzellikleri görebileceğiniz birkaç yerden bahsetmek gerekirse ilk başta söyleyeceğim yer Plovdiv olur; burada mutlaka bir şehir turu yapmalısınız. Çünkü Bulgaristan`nın en güzel bölgesidir Plovdiv. Bir diğer yer ise 600 çeşit şifalı su kaynağı olan Velingrad da başlıca kaplıca bölgesidir.

Şifalı su kaynaklarını yakınında kurulan kaplıca ve termal sağlık merkezleri burayı sağlık turizmi açısından da vazgeçilmez kılıyor. Son olarak görmeniz gereken bir diğer yer Bulgaristan`nın başkenti Sofia'dır. Osmanlı Devleti'nin oluşturduğu en güzel eserleri görebilmeniz mümkün. Dikkat çeken tarihi yapıları dışında, eğlence merkezleri ve yemek çeşitleriyle de ünlüdür Sofia.

Bu kadar güzellikleri bir arada çok uygun fiyata turlar eşliğinde tanık olmak isteyen herkes için http://www.tatilbudur.com/yurtdisi-turlar/bulgaristan--turlari.html

Haberin Devamı