Türkiye (Son Dakika) Tatbikatta linç ediliyordu

Tatbikatta linç ediliyordu

Paylaş
Tatbikatta linç ediliyordu

Düzce'de 20 gün önce yaşlı adamın evinde elleri ve ayakları bağlanarak kafasına poşet geçirilmiş halde ölü bulunmasına ilişkin gözaltına alınan zanlıya tatbikat yaptırıldı. Zanlıyı linç etmek isteyen grubu polis havaya ateş ederek dağıttı

Düzce’de 76 yaşındaki Hasan Yılmaz’ı öldürdüğü iddiasıyla gözaltına alınan zanlı, olayın yaşandığı eve getirilerek tatbikat yaptırıldı. Olayı duyarak toplanan ve şüpheliyi linç etmek isteyen grubu, polis havaya ateş açarak dağıttı.

Haberin Devamı

startFlvPlayer_Posta("divFlvPlayer12597","12597","201310","12597-73493.jpg");

İTİRAF ETMİŞ

Şıralık Mahallesi’nde 20 gün önce evinde elleri ve ayakları bağlı, kafasına poşet geçirilmiş halde bulunan Hasan Yılmaz’ın (76) ölümüne ilişkin çalışma başlatan polis, yaşlı adamın kısa süre önce bahçesinden topladığı 2 ton fındığı sattığı bilgisi üzerine fındık tücarı ile yanında çalışan Ferhat A’nın ifadesine başvurdu.

Ferhat A’nın sorgusunda, "Yılmaz’ın evine daha önce fındığını teslim almak için gittiğini, parayı teslim aldıktan sonra yaşlı adamı takip ederek evinde öldürdüğünü" söylediği öğrenildi. Emniyette gözaltında tutulan Ferhat A, geniş güvenlik önlemleri altında olay yerine getirilerek tatbikat yaptırıldı.

POLİSLER ZOR YATIŞTIRDI


Bunu duyan mahalle sakinleri de söz konusu evin önünde toplanarak zanlıyı linç etmek istedi. Polis çemberini aşarak şüpheliye ulaşmaya çalışan kalabalık, polis ekiplerinin havaya ateş açması sonucu dağıldı. Çıkan arbede sırasında bir polis aracı zarar görürken, ekipler daha sonra öfkeli kalabalığı konuşarak yatıştırdı. Tatbikatın ardından polis aracına bindirilerek tekrar emniyete getirilen zanlı, daha sonra adliyeye sevk edildi.

AA

Haberin Devamı