Magazin Taze damat Avrupa'yı fethetti

Taze damat Avrupa'yı fethetti

Paylaş
Taze damat Avrupa'yı fethetti

Evlilik haberleriyle son günlerde gündemden düşmek bilmeyen Cem Yılmaz, yeniden sahneye döndü. Soluğu Avrupa'da alan Yılmaz, başta Almanya olmak üzere Hollanda, İsviçre ve Belçika'daki hayranlarıyla buluşuyor

Yedi yıl aradan sonra Avrupa turnesine çıkan Cem Yılmaz, yıllar sonra yurtdışındaki izleyicilerle buluşmanın heyecanını yaşıyor. Mayıs ayı boyunca 6 ülke ve 17 şehirde stand-up gösterisini sunacak ünlü komedyenin Avrupa turnesi 04 Mayıs’taki Amsterdam gösterisiyle başladı.

Son dönemde medyada özellikle evlilik ve babalık haberleriyle gündeme gelen Yılmaz’ın şovlarına ara bile verebileceği konuşuluyordu. Hatta ünlü komedyenin İtalya’ya bile yerleşeceği söylendi. Ancak Yılmaz, Avrupa’daki turnesine hızlı başladı ve yeniden şov dünyasındaki yerini aldı. Londra, Stuttgart, Nürnberg, Viyana ve Hannover’de de, Avrupa’da yaşayan Türk vatandaşları salonları tamamen doldururken Yılmaz üst üste sahne almaya devam ediyor.

İşte Yılmaz’ın turne programı:

Haberin Devamı

Cem Yılmaz, turnesine Hollanda’dan başladı. Gurbetçilerimizin gösterisine büyük ilgi gösterdiği Yılmaz, bilet satışlarından hayli memnun.

15 Mayıs Bochum (Almanya)
17 Mayıs Münih (Almanya)
18 Mayıs Frankfurt (Almanya)
19 Mayıs Düsseldorf (Almanya)
20 Mayıs Zürih (İsviçre)
21 Mayıs Basel (İsviçre)
23 Mayıs Hasselt (Belçika)
25 Mayıs Mannheim (Almanya)
26 Mayıs Stuttgart (Almanya)
27 Mayıs Hamburg (Almanya)