Yaşam TEM'de kaza! Uzun araç kuyrukları oluştu

TEM'de kaza! Uzun araç kuyrukları oluştu

Paylaş
TEM'de kaza! Uzun araç kuyrukları oluştu

TEM'de emniyet şeridinde bekleyen otomobile başka bir araç çarptı. Çarpmanın etkisiyle otomobil içinde sıkışan sürücü, çevredekilerin yardımıyla çıkarıldı. Kaza nedeniyle TEM'de uzun araç kuyrukları oluştu

TEM'de bugün emniyet şeridinde bekleyen bir otomobile, Mert Aluçlu'nun kullandığı otomobil çarptı. Çarpmanın etkisiyle öndeki aracın sürücüsü, otomobil içerisinde sıkıştı. Diğer sürücülerin ihbarıyla olay yerine itfaiye, sağlık ve polis ekibi sevk edildi. Araç içerisinde sıkışan sürücü, vatandaşlar tarafından sıkıştığı yerden çıkarıldı. Yaralı iki sürücü ambulans ile Şişli Hamidiye Etfal Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırıldı.

Haberin Devamı

Oğlunun kaza yaptığını öğrenince olay yerine gelen baba Mustafa Aluçlu "Oğlum iş yerine geç kalmış. Onun için biraz hızlı gidiyormuş. Önüne TIR çıkınca sağ taraftan geçmek istiyor. O sırada sağ şeritte bekleyen otomobile çarpmış. Yaralılar hastaneye kaldırıldı. Ben de şimdi hastaneye gidiyorum" dedi.

UZUN ARAÇ KUYRUKLARI OLUŞTU

Kaza nedeniyle TEM Ankara istikametinde uzun araç kuyrukları oluştu. Kaza yapan araçlar çekici ile kaldırılmasının ardından trafik normale döndü.