Spor Terim'in hayalindeki iki isim

Terim'in hayalindeki iki isim

Paylaş
Terim'in hayalindeki iki isim

Galatasaray Başkanı Ünal Aysal, transfer sözü verdi, gözler Fatih Terim'in listesine çevrildi

Sezonu şampiyon tamamlayan ve Şampiyonlar Ligi'ne direkt katılım hakkı kazanan Galatasaray'da yeni dönemin planlarına vakit kaybetmeden başlandı.

Elde edilen zafer sonunda katıldığı programlarda, "Artık çıtayı daha yükseğe koyduk. Devler Ligi için hazırlıklara başladık" diyerek taraftarlara transfer sözü veren Başkan Ünal Aysal, bu konudaki tek belirleyicinin de teknik direktör Fatih Terim olduğunun altını defalarca çizdi. Ve bu doğrultuda İmparator'un planları da yavaş yavaş su yüzüne çıkmaya başladı.

FERNANDES VE HAMİT İLK SIRADA

Devler Ligi'nde yeni Avrupa zaferleri hedefini koyan Aslan'ın patronunun gözdeleri ise yabancı değil. Beşiktaş'ın en değerli ismi Fernandes ve Real Madrid'den ayrılması kesinleşen Hamit Altıntop'un, Selçuk İnan ile birlikte İmparator'un rüyasını süsleyen orta sahanın yeni yıldızları olduğu öğrenildi.

Fatih Terim'in transferlerle bizzat ilgilenmesi beklenen Başkan Ünal Aysal'a en kısa zamanda her iki oyuncu için talebini ileteceği de edinilen bilgiler arasında.

Her ne kadar her iki futbolcunun da kulüpleriyle sözleşmesinin devam etmesi dezavantaj gibi görünse de Devler Ligi'nden ve Süper Lig'den gelecek paralar Galatasaray'ı rahatlatacak.

Sarı-kırmızılı ekip, katılım için önce 10 milyon Euro (24 milyon TL) kazanacak, sonrasında yayın ödemeleri ve her puan karşılığı primle bu geliri artıracak. Ayrıca Fenerbahçe ön elemeyi geçemezse Galatasaray yine 10 milyon Euro'ya yakın bir rakamı daha kasasına koyacak.

Haberin Devamı