Gündem 'Teşekkürler merkez kebap güzeldi'

'Teşekkürler merkez kebap güzeldi'

Paylaş
'Teşekkürler merkez kebap güzeldi'

FETÖ'nün darbe girişiminin ardından düzenlenen operasyonlar ilginç olaylara sahne oluyor: “Polis Evi Müdürü'müz kentin değişik noktalarında görev yapan tüm personelimize ulaşarak ne istediklerini teker teker sorsun. Adana isteyene Adana, kola isteyene kola, havyar isteyene havyar tedarik edilip görev noktalarına götürülsün”

İhanet çetesinin darbe girişiminin ardından polis tarafından yürütülen FETÖ operasyonları ilginç olaylara da sahne oluyor. Onlardan biri, Balıkesir'de yaşandı. İl Emniyet Müdürü Ercan Dağdeviren, FETÖ operasyonlarının devam ettiği kentte görev yapan polislere dağıtılan kumanyada aksaklık yaşanınca çileden çıktı. Telsizin başına geçen Dağdeviren “Polis Evi Müdürü'müz kentin değişik noktalarında görev yapan tüm personelimize ulaşarak ne istediklerini teker teker sorsun. Adana isteyene Adana, kola isteyene kola, havyar isteyene havyar tedarik edilip görev noktalarına götürülsün” talimatını verdi.

Haberin Devamı

ŞAKA SANDILAR

Dağdeviren'in talimatının ardından harekete geçen Polis Evi Müdürlüğü, görev başındaki polisleri tek tek arayarak akşam yemeğinde ne istediklerini sordu. Telsiz olmadan görev yapan çok sayıda polis, bu soruyu şaka sandı. Sonunda ikna olan polislerden en çok kebap siparişi geldi. Habertürk'ün haberine göre, kumanya paketlerinde, Dağdeviren'in 'Kahraman meslektaşım' ifadesiyle başlayan bir de not bulunuyordu. İlk kez böyle bir uygulamayla karşılaştıkları için büyük şaşkınlık yaşayan memurlar sosyal medya, mesaj ve telefon yoluyla Dağdeviren'e teşekkür etti. Bazı polisler, sosyal medya hesaplarından “Kebaplar güzeldi, teşekkürler merkez” şeklinde paylaşımlar yaptı.

Ercan Dağdeviren