“Beef Wellington” Çarşamba günleri The Steeve’de !
Türkiye’yi Beef Wellington ile tanıştıran İsmet Saz, bu lezzetteki ustalığını The Steeve’de de konuşturuyor. Beef Wellington’ın muhteşem lezzetini çok sevenler veya merak edenler için The Steeve, Çarşamba günleri bu nefis tadı harika bir sunumla evinize, iş yerinize servis ediyor. Ancak bunun için mutlaka arayıp önceden sipariş vermek gerekiyor. Kişi sayısı belirtilerek ikigün önce haber verilmesi halinde Beef Wellington’ın müthiş lezzeti kapınıza geliyor.
Tüm malzemeler yerinden taze taze
The Steeve’de kullanılan tüm malzemeler en iyi yetiştiği yerden özel olarak getirtiliyor. Şefin tercih ettiği malzemeler arasında kişniş, anason, juniper, kakule, safran, zencefil, kereviz sapı, mango, ananas, avokado gibi ürünler yer alıyor. Ekmek ise 10 yıllık ekşi maya ile özel olarak yapılıyor. Menüdeki tüm lezzetler, yenilikçi pişirme teknikleri ve kaliteli yerel malzemeler ile yorumlanarak Şef İsmet Saz farkıyla iddiasını ortaya koyuyor. Yengeç Marmaris, Dalyan’dan, Karides İskendurun, Mersin’den, İstiridye Fransa’dan özel olarak getiriliyor.