Gündem THY bazı seferlerini iptal etti

THY bazı seferlerini iptal etti

Paylaş
THY bazı seferlerini iptal etti

THY yoğun kar yağışı nedeniyle İstanbul Atatürk Havalimanı'ndan kalkacak olan bazı iç hat seferlerini iptal etti. Olumsuz hava koşulları nedeniyle THY ve Pegasus uçağına da havada yıldırım çarptı

Kar yağışı tüm yurtta hava ulaşımını olumsuz etkilemeye devam ediyor. Türk Hava Yolları varış meydanlarındaki olumsuz hava koşulları nedeniyle İstanbul Atatürk Havalimanı'ndan kalkacak olan bazı iç hat seferlerini iptal etti. Türk Hava Yolları (THY) Basın Müşaviri Ali Genç, Batman, Gaziantep, Kayseri, Malatya, Erzincan, Trabzon, Konya, Diyarbakır, Antalya, Nevşehir ve Sivas seferlerinin iptal edildiğini ve yolcuların alternatif seferlere yönlendirilmesi için çalışma yapıldığını duyurdu.

İKİ UÇAĞA YILDIRIM İSABET ETTİ

İstanbul'da ki olumsuz hava şartları hava yolu trafiğini olumsuz etkilemeye devam ediyor. Pegasus Havayolları’nın İstanbul-Kharkiv seferini yapan yolcu uçağına yıldırım isabet etti.

Sabiha Gökçen Havalimanı'ndan kalkan Pegasus Havayolları uçağına tırmanış sırasında yıldırım isabet etti. PGT-4750 sefer sayılı Kharkiv uçağının pilotları kalkıştan sonra patlama sesi duyduklarını belirtti. Burnunda hasar meydana gelen uçak, Sabiha Gökçen Havalimanı'na geri dönerek sorunsuz bir şekilde inişini gerçekleştirdi.

İSTANBUL-İSFAHAN UÇAĞINADA YILDIRIM İSABET ETTİ

Türk Hava Yolları’nın TK-892 sefer sayılı Boeing 737-800 tipi yolcu uçağı 79 yolcusuyla İsfahan seferini yapmak üzere Atatürk Havalimanı’ndan havalandı. THY uçağına tırmanışı sırasında yıldırım isabet etti. Yıldırım isabet eden uçak Esenboğa Havalimanı’na iniş yapmak zorunda kaldı. Uçak bakım için hangara alınırken, yolcular THY ait başka bir uçakla İsfahan’a gönderildi.

DHA

2