Spor Timsah'a sürpriz golcü adayı

Timsah'a sürpriz golcü adayı

Paylaş
Timsah'a sürpriz golcü adayı

Bony Wilfried defterini kapatan Bursaspor'da gözler Cesar Santin'e çevrildi

Bony Wilfried transferinde Sparta Prag engeline takılan Bursaspor, kaliteli bir yıldızı takıma kazandırmak için yeniden çalışmalara başladı.

Devre arası kampına yeni transferlerin yetişmeyecek olması her ne kadar genç çalıştırıcı Ertuğrul Sağlam’ın canını sıksa da kendisinin çok istediği Cesar Santin ile görüşmelere başlandığı belirtildi.

Şampiyonlar Ligi’nde gösterdiği performansla dikkat çeken Brezilyalı golcünün, 3 milyon Euro olan bonservis bedelini düşürmek için uğraşan yönetimin, Galatasaray’ın da gündeminde olan oyuncuyu kadroya katmak için uğraş verdiği gelen haberler arasında.

KAMARA DA HEDEFTE

Bu sezon oynadığı 23 maçta 14 kez fileleri havalandıran 29 yaşındaki Santin’in Avrupa’da hedefi olan bir kulüpte forma giymek istediği ve bu nedenle Bursaspor’a yeşil ışık yaktığı belirtildi.

Öte yandan bir diğer alternatif oyuncunun ise Fulham’ın sezon sonuna kadar Celtic’e kiralık olarak verdiği Senegalli futbolcu Diomansy Kamara oldu. Santin’in görüşmelerinde olumsuz bir gelişme olması halinde bu oyuncunun transfer edilebileceği ifade edildi.

Haberin Devamı